nina

Nina

Mijn naam is Nina Kerkhoven. Yoga en pilates docente uit Arnhem. Tien jaar geleden ben ik begonnen met yoga. Van één keer per week in de sportschool, naar nu bijna iedere dag, thuis, in de sportschool of in een yoga studio. Ik besloot mijn passie te combineren met werk, en ben begonnen als yoga en pilates docente. Veruit een van de belangrijkste keuzes geweest in mijn leven. Ik wil hier dan ook graag meer in betekenen, voor zowel anderen als mijzelf. Ik geloof dat het bewegen van je lichaam op de juiste manier en het toepassen van je ademhaling een belangrijke combinatie is om een gezonde connectie te maken tussen lichaam en geest. Hieraan besteden we tijdens mijn lessen dan ook veel aandacht.

Ik verzorg Yin en Vinyasa yoga lessen.
Tijdens de Yin Yoga lessen zoeken we de rust op in het lichaam.
En tijdens de Vinyasa lessen bewegen we op het ritme van onze adem, trainen we onze spieren in krachtige houdingen en leer ik je hoe je in je eigen kracht tot rust komt op de mat.
Tijdens de les is er aandacht voor kracht, rust, flexibiliteit en mobiliteit. Ook is er ruimte voor spiritualiteit en geven we aandacht aan de seizoenen van het jaar. Zo keren we in de winter meer naar binnen, en werken we richting de zomer aan het toelaten van nieuwe energie.

Kom in je kracht tot rust.

Meer weten? Ga dan naar mijn persoonlijke instagram pagina @mindful-movements
Of  neem contact met me op. Je vindt mijn contactgegevens in de lijst docenten.

Reacties zijn gesloten.