djana

Djana

Op mijn 30ste ben ik met handanalyse in aanraking gekomen. Ik werd jarenlang geplaagd met eczeem op mijn handen. In die tijd was ik als kunstenaar volop actief en gezonde handen had ik hard nodig. Ik dacht dat eczeem door de verf en het harde werken kwam. Alle zalfjes en medicijnen konden niet baten, het werd steeds erger.
Op een dag heb ik een Vedische handanalyse laten doen. Ik heb toen een grondige uitleg over mijzelf en mijn ‘schadelijke’ gedragspatroon gekregen. Het was een echte eye-opener.

Sindsdien pas ik regelmatig Hatha yoga en Vipassana meditatie toe, wat geleidelijk mijn hele levenswijze verandert. Op een natuurlijke manier heb ik mij zelf leren kennen en ben er nog mee bezig. Het hele leven werd mooier waardoor ik volop kan leven en nog veel meer doe dan vroeger en niet ziek wordt. Het lijkt wel een EO verhaal maar ík mag het zeggen. Kennismaking met Vedische handlijnkunde heeft mijn leven ‘gered’ door de juiste inzichten.

Vervolgens ging ik de vijf jaar durende opleiding handlijnkunde volgen om mij daarin te bekwamen. Nu draag ik zelf de handlijnkunde over aan twee groepen; beginners en gevorderden en deel mijn jarenlange ervaring uit de praktijk.

Handen weerspiegelen onze gedachten en zijn de spiegels van onze ziel waardoor te zien is wat onze valkuilen en wat onze krachtpunten zijn. Vanuit die dimensie zijn we allemaal anders en onze handen vertellen de meest unieke levensverhalen. Ze zijn de beste adviseur. De oude Veda geschriften uit India beschrijven al grondig onze handen. Ze hebben ons waardevolle informatie geopenbaard waarmee in India al eeuwenlang gewerkt wordt. Door de balans in lichaam en geest ontstaat de beste bodem om verder spiritueel en evolutionair te kunnen ontwikkelen.

Hoe meer we over ons zelf te weten komen des te beter kunnen we onze omgeving en onze relatie begrijpen. Het mooie is dat lijnen en vingers, als wij er aan werken, in de handpalm veranderen. Het geeft aan dat het werken aan het zelf wordt beloond. Lastige herhalende gedragingen worden door inzichten vervangen. Zo houden we letterlijk onze leven in de hand. Het geeft grote voldoening om dat te zien veranderen.

Handlijnkunde, yoga for the mind, is geschikt voor iedereen die nog meer van zichzelf wil leren, soepeler wil groeien en voor iedereen die in zijn werk veel met mensen om gaat. En uiteraard voor ouders en alle opvoeders die graag hun kinderen op een spirituele manier willen begeleiden.

Meer over de cursus en over de handen klik op; welzijn of www.djanamileta.nl

Wil je meer informatie of je aanmelden? Mijn contactgegevens staan in de lijst docenten

Reacties zijn gesloten.