consult handlezen

Consult Handlezen:
Wat zeggen je handen over jezelf ?
Wat zijn je kracht-punten en wat zijn je valkuilen ?
Dat is allemaal te zien in onze handpalm. Vandaar dat onze handen ons zo goed kunnen weerspiegelen en tevens ons op een natuurlijke manier door het leven coachen.Wij hebben allemaal bewusten en onbewuste eigenschappen. Het grootste deel is onbewust en de bedoeling is om dat kenbaar te maken, om vervolgens soepeler verder te mogen ontwikkelen. Niets staat vast, ook lijnen in de handpalm veranderen door inzichten. Het geeft vreugde om dat waar te nemen.Dit allemaal en nog meer vertel ik graag tijdens het consult.

Er bestaat geen slecht mens, er bestaat geen straf. Alles heeft zijn oorzaak en gevolg. Het geeft vreugde om dat waar te nemen. Een uitgebreide handlezing werkt zeer verhelderend. Je krijgt inzicht in jezelf.
Gezondheid, relatieproblemen, beroepskeuze en/of hoe verder te ontwikkelen, zijn de meest voorkomende onderwerpen tijdens de consulten.
Het consult gesprek wordt op CD opgenomen, zodat je het later nog na kunt luisteren. Het duurt 2 ½ uur en de kosten zijn 130,-
Om een afspraak te maken, bel of mail: T: 026 – 445 11 58 / M: 06 – 42 76 53 53
E: djana@yogahouse.nl
Meer informatie op : www.djanamileta.nl

Als je wilt, kan je zelf ook leren Handlezen!
Yogahouse aan de Putstraat 11 in Arnhem organiseert de cursus handanalyse. De cursus is geschikt voor therapeuten, leraren, coaches en voor iedereen die zich zelf beter wil leren kennen.
Deze cursus ( van 16 lessen á 3 uur / één of twee keer p.m. op zaterdagochtend) geeft een dieper inzicht in het leven waardoor de bewustwording en intuïtie groter word. Er wordt uitgebreid gesproken over elke vinger, heuvel en elke lijn en nog veel meer wat in onze hand te zien is.
Het start in september.
Je bent van harte welkom !

Djana Mileta

Reacties zijn gesloten.