cindy

Cindy

Als ervaren sportbeoefenaar en (sport)masseur heb ik yoga leren kennen toen ik revalideerde na een ernstig auto-ongeluk in 2004. Wat een mooie, nieuwe, helende, zachte maar toch krachtige ervaring was dat! En wat heb ik daarmee veel geleerd over mijn grenzen, mijn lichaam en rust in mijn hoofd….

Sinds 2004 heb ik op verschillende plaatsen allerlei stijlen yoga gevolgd. De ene stijl lekker uitdagend en de ander zachter dan zacht. Allemaal goed voor me. In de zomer van 2014 heb ik mijn opleiding Yogadocent afgerond en heb ik diverse mooie nascholingen gedaan om me lekker te ontwikkelen. Inmiddels ben ik alweer bijna 2 jaar als yoga-coach aan het werk. Tijdens de yoga begeleid ik je om leniger te worden, blokkades op te heffen of te versoepelen, krachtiger worden en zelfbewuster te worden. Ik je kan leren beter te ontspannen en je leren concentreren. Rust krijgen in je hoofd. Door yoga in mijn leven te integreren kan ik mensen die met (levens)vragen in mijn praktijk komen, nog beter begeleiden in het zoeken van rust in hun leven, en zachtheid voor hun lichaam.

Voel je welkom in mijn hatha flowles op dinsdagochtend.
De Yoga Libra hatha flow-les van 9.00 uur tot 10.15 uur laat je energieker, geconcentreerder en soepeler dan ooit aan je dag beginnen en is een les met alle aspecten die je van een yogales kunt verwachten.
Wil je meer weten over wat ik nog meer kan betekenen voor je? Kijk dan op www.yogalibra.nl
Mijn directe contactgegevens staan in de lijst docenten
Namasté

Reacties zijn gesloten.