massage en persoonlijke ontwikkeling

Leven met hart en ziel
praktijk voor massage en persoonlijke ontwikkeling

  • Afhankelijk van jouw behoefte of ongemakken maken we een keuze om te werken met:
  • ontspanningsmassage
  • pittiger technieken zoals strekkingen, shiatsu drukpunten, stoelmassage  voor nek, schouders en rug
  • ademwerk, oefeningen voor aandacht, ontspanning en energie
  • coaching en therapeutische begeleiding

Aanraking is een oude manier van genezen. Ontspanning van lichaam en geest door massage is een beproefd recept. Massage verwent, is een cadeau aan jezelf. Het verlaagt stress, geeft nieuwe energie, verlicht pijn en zorgt voor sneller herstel. Het kan preventief worden toegepast, zodat beginnende klachten niet erger worden.

Door ontspanning van het lichaam komt ook de geest tot rust en stopt de verstarring in hoofd en hart. Zo kan er ruimte vrijkomen om vastgeroeste, belemmerende patronen anders te benaderen. Inzicht gevende gesprekken kunnen je ondersteunen om hieraan gestalte te geven.
Lichaam, gevoel en geest beïnvloeden elkaar. Een gezonde geest in een gezond lichaam krijg je door te bewegen. Door beweging blijft energie stromen. Bewegen brengt evenwicht tussen lijf, hoofd en hart. Lang aanhoudende stress door kopzorgen, hartzeer of trauma blokkeert energie en kan pijn en stijfheid veroorzaken. Bewegen maakt vrij, bewegen maakt blij. Soms heb je een helpende hand nodig om weer in beweging te komen. Die wil ik je graag geven.

Theo van de Weijer
Registertherapeut van de NVBT, aangesloten bij de TBNG en opgenomen in het RBNG register.

Voor tarieven zie: tarieven
Informatie over docent: Theo

Reacties zijn gesloten.