Vrouwencoaching

Vrouwencoaching
Soms worstel je met iets. Het lijkt alsof je voortdurend in cirkeltjes rond draait. Je bekende gedrag werkt niet meer en je weet (nog) niet hoe het anders kan. Dan is het goed hulp te vragen, want ‘zelf is niet alleen’. Ik, vrouwencoach Janneke Robers, begeleid je daar graag bij.In mijn coaching staat jouw vrouwelijkheid centraal. Ik leer je hoe je jouw sensualiteit, je lijf en je vrouwelijke energie optimaal kunt inzetten om je blokkades op te lossen. Je komt uit je hoofd en zakt in je lijf. Je versterkt je ‘feminine embodiment’ en vergroot je zelfvertrouwen, authenticiteit en vrouwelijk leiderschap, zodat jij in vrijheid je eigen keuzes kunt maken en op een diepere laag kunt voelen wie jij werkelijk bent. Als mens én als vrouw. Dat is de kunst van het vrouw-zijn.

Thema’s van vrouwen die je voorgingen:
♥ meer zelfvertrouwen krijgen
♥ landen in je lijf (minder denken en meer voelen)
♥ beter contact ontwikkelen met hun vrouwelijke, zachte kant
♥ plezier in hun leven terug krijgen na een scheiding, burn-out of ziekte
♥ balans tussen werk en privé creëren, tussen moeten en willen
♥ lef ontwikkelen om eigen keuzes te maken en niet altijd doen wat anderen verwachten (baas, partner, kinderen, ouders)

Werkwijze
Bij sessies in de yogahouse beginnen met een korte intake waarin we samen ons doel bepalen. Daarna gaan we de yogazaal in en nodig ik je uit oefeningen te doen. Ik werk met je lijf, je zintuigen, je ademhaling en natuurlijk met dat wat jijzelf me vertelt. Daarnaast maak ik gebruik van systemisch werk (familie opstellingen), NLP en transaktionale analyse. Dat betekent dat we met elkaar praten, maar ook lichaamswerk en andere oefeningen doen, afhankelijk van wat nodig is om jouw vrouwelijke energie te versterken.

Over Janneke
Janneke Robers (1979) onderzoekt al ruim tien jaar de kunst van vrouw-zijn. Zij merkte dat vrouwen vaak geneigd zijn hun eigen verlangens opzij te schuiven voor dat van anderen. Dit leidt tot stress, oververmoeidheid, stemmingswisselingen en lichamelijke klachten. Janneke leert deze vrouwen weer terug in hun lijf te komen, te voelen wat ze werkelijk willen en daar voor uit te komen. Bij Yogahouse Arnhem geeft ze daarvoor de trainingen Voluit Vrouw-zijn en Yemaya: vier je vrouw-zijn en één op één vrouwencoaching. Zintuiglijk, sensueel en spiritueel plezier is haar leidraad. Daarnaast publiceert zij in o.a. Viva, Psychologie Magazine, Yoga magazine en de Glamour artikelen over women empowerment. Op het moment werkt zij aan haar eerste boek over de kunst van het vrouw-zijn.

Kosten
Een afspraak kost € 95,- en duurt een uur.
Ik werk van maandag t/m vrijdag van 10.00 – 17.00 uur

Meer informatie en contact
T: 06-47766716
E: janneke@yogahouse.nl

Kijk voor meer informatie en referenties op www.jannekerobers.nl

Reacties zijn gesloten.