rosanne

Rosanne

Chi Neng Qigong of ‘Chinese Yoga’ is een Chinese bewegingsleer die je helpt te ontspannen en in balans te blijven. Met Chi Neng breng je je lichaam én je geest in beweging. Zo kom je tot ontspanning, een betere focus en meer rust en energie.
De aandachtig uitgevoerde oefeningen zijn eenvoudig te leren en iedereen – ongeacht leeftijd en conditie -kan op eigen niveau meedoen. Spanningen op mentaal en emotioneel niveau kom je tegen in je lijf als vastgezette (spier)spanning. Door de oefeningen kom je in contact met deze spanning en leer je deze los te laten. Er ontstaat ruimte. Cursisten noemen het ook wel ‘thuiskomen’, of ‘meer zichzelf zijn’. Je vastgezette wil laat zijn strakke greep op je los en je kunt weer ademen. Zelf je grenzen bepalen, op een liefdevolle en respectvolle manier.
Voor mij – en voor velen van m’n cursisten – is Chi Neng Qigong of ‘BodyMindfulness’ een landingsplaats in de wereld van druk, druk, druk. Een weg om mezelf en m’n energie goed te leren kennen en beter te managen.
Zelf beoefen ik Chi Neng Qigong sinds 2006. Ik trainde en train met verschillende Chinese Zhineng Qigong Masters en leer voortdurend, zowel van m’n leraren als van m’n cursisten, die soms al jaren met mij trainen’.
Je bent meer dan welkom in de les om zelf te ervaren wat Chi Neng Qigong voor jou kan betekenen.
Chi groet,
Rosanne Verstappe

Wil je meer informatie of je aanmelden? Mijn contactgegevens staan in de lijst docenten
www.jadeplaats.nl

Reageren uitgeschakeld.