Zondag 10 mei – Tension & Trauma Release Exercise

Heb je last van stress? Voel je je soms gehaast?
Niet verbonden met jezelf? Geïrriteerd?
Lukt het je niet om te ontspannen?
Doet je lichaam pijn van de hoge spierspanning?
Slaap je slecht? Haal je oppervlakkig adem?
Heb je rsi? Vind je het Leven zwaar?
Ben je depressief?
Heb je een PTSS?
Een burn-out?
Een chronische aandoening?

Op deze zondagmiddag komen we samen en leer je onder begeleiding de oefeningen die horen bij Tension & Trauma Release Exercise (TRE). Deze techniek is gemakkelijk toepasbaar waardoor je blokkades opheft en je jouw stroom weer op gang brengt en je gemakkelijk in je lichaam zakt. Hierna zul je een diepe ontspanning en verbinding met jezelf verwelkomen. Dieren doen dit automatisch door na een shock, spanning los te trillen. De shaking methode zoals Osho toepaste is hier ook op gebaseerd.

Opgeslagen spanning zul je vrijelijk ervaren waardoor levensenergie weer kan stromen en je neurologisch systeem ontspant.

Judith van Beers (1968, Natuurgeneeskundige met specialisatie neurologie) spreekt deze middag tevens vrijuit over stress, trauma en Leven vanuit de eigen kracht. Deze middag is voor mensen die bereid zijn om beweging te brengen in hun situatie richting ruimte en balans.

Wanneer: zondag 10 mei 2020, 14 uur – 17 uur.
Bijdrage: € 45,- cash of + btw voor een factuur.
Er is een beperkt aantal plaatsen.
Je kunt je aanmelden via judith@judithvanbeers.nl

Wellicht ten overvloede maar tijdens TRE hoef je niet te werken met je trauma’s. Je Bent en Blijft in het NU. Dat is tenslotte het enige wat er is. TRE is er op gericht lekker in je vel komen en het weer laten stromen van vastgezette energie. Het is niet gericht op heling simpelweg omdat volgens Judith trauma niet geheeld kan worden. Je bent immers niet stuk. Het is wel zo dat nare gebeurtenissen ervoor zorgen dat je het contact met je lichaam verliest en dat je neurologisch systeem onder hoogspanning komt. TRE pakt beide belemmeringen effectief aan. Daarnaast vergroot je je bewustzijn in je lichaam en de lichamelijke processen.
De psoas spier ontspant tijdens deze oefeningen. Dat is tevens een reden van het krachtige resultaat. 

Even Voorstellen: Judith van Beers (1968) inspireert de mens om vanuit eigen kracht en waarheid te Leven. Als Stroomversneller maakt zij zichtbaar waar blokkades de stroom vertragen. Hierdoor ontstaat beweging waarna ruimte, balans en autonomie verschijnen.

Judith spreekt vrijuit in 1-op-1 sessies, tijdens trainingen, webcirkels, retraites of andere samenkomsten. Ook is zij beschikbaar voor bedrijven waar zij waarheid en verbinding mag brengen en als vertrouwenspersoon zichzelf deelt met directie & management.

Sinds 2004 is zij ondernemer en naast voormalig A-verpleegkundige, Verzuimadviseur in de zakelijke dienstverlening, ook docent Coaching & Begeleiding op de HvA. Zij is opgeleid als ervaringsgericht Trainer, Clownstrainer, Natuurgeneeskundige, LifeCoach, Executive coach, Familieopsteller, NLP-er, TA-er, Enneagram deskundige, Helende Reiziger, Doula, NEI coach, Voedingsspecialist en Celzoutenadviseur. Haar specialisatie is Neurologie. Homebase is Bodegraven maar zij spreekt door het hele land.

Alles wat zij aanbiedt, linkt aan het thema#InJeKracht.

Dit bericht is geplaatst in blog. Bladwijzer maken van de permalink.

Reageren uitgeschakeld.