Zondag 15 oktober Restorative Yoga with the Gong

Restorative Yoga with the Gong. 
We leven in een snelle maatschappij. Soms even een time out nemen, de batterijen opladen is goed, zodat we met vernieuwde energie en zin weer verder kunnen. Restorative yoga werkt op diepere niveaus, het brengt lichaam, geest en spirit (terug) in balans. Het is een therapeutische yoga beoefening die met zijn ondersteunende poses een diepe ontspanning brengt voor het lichaam. Met de hulp van props zoals dekens, kussens, blokken en riemen kunnen we ons lichaam in een comfortabele, ontspannen houding brengen. Poses worden ongeveer 5-10 minuten aangehouden. In volle ontspanning is er geen beweging, geen moeite en wordt de geest stil. Restorative yoga helpt voor onze spijsvertering, chronische stress, vermoeidheid, en hoge bloeddruk. Regelmatige beoefening brengt lichaam, geest en spirit in een ontspannen staat van zijn.

Wat kan je verwachten van deze workshop?
In deze workshop zullen gecertificeerde Restorative Yoga leraren Caroline en Kris u begeleiden door middel van een reeks zorgvuldig opgebouwde herstellende yoga houdingen ontworpen om specifieke fysiologische reacties in het lichaam te bekomen. Deze houdingen zijn gericht om het zelfhelingsproces van het lichaam terug te activeren, alle houdingen, alsook hoe je alle props kan gebruiken worden uitgelegd, zodat je de houdingen ook bij je thuis verder kan beoefenen. De workshop bevat ook diepe ademhalingstechnieken, en andere manieren om je te helpen die staat van diepe ontspanning te bereiken, zodat je lichaam en je geest kunnen herstellen.

Aarde Gong
De aarde gong brengt ons in harmonie met de beweging van de aarde. Het voelt als thuiskomen in jezelf, het creëert de ruimte om comfortabel in je lichaam te zijn, aardend, balans brengend en helend voor het lichaam. De aarde gong werkt vooral op de keelchakra en de hartchakra. Sleutelwoorden zijn natuur, creativiteit, concentratie, geboorte, jeugd, wijsheid en ervaring. Haar karakter is voedend en heelt de moederrelatie. Ze brengt ons de balans die we nodig hebben om ons levensdoel succesvol te leven. Ze geeft ons spirituele ontspanning en diepe regeneratie van het lichaam.

Tijdstip: Zondag, 15 oktober van 14:00-17:00
Bijdrage:
€30,00 vooraf te storten op rekeningnummer: BE27 6528 4682 8573 met vermelding van je naam en Restorative Yoga workshop in Yogahouse.
Plaatsen zijn beperkt, maximum 14 personen.
Voor meer info: info@thejewelwithinyoga.be

Dit bericht is geplaatst in blog. Bladwijzer maken van de permalink.

Reageren uitgeschakeld.