Maandelijkse Familie Opstellingen Zaterdag 24 juni

In ons zit een diepe hunkering om onszelf te kunnen zijn.
In je huidige leven kun je allerlei struggles ervaren; onvrede in werk, vastzitten in je hoofd en terugkerende thema’s als onzekerheid of relaties die niet werken. We gaan vechten, vluchten, bevriezen en pleasen en hebben vaak geen idee op welke manier dit te doorbreken. 

Je bewust worden van destructieve gedrags- en gedachtepatronen en het vrijmaken hiervan is de sleutel tot je vrije zelf kunnen zijn. Een manier hiervoor is meedoen aan een familieopstelling. 

Binnen systemisch werken wordt er van uitgegaan dat veel van onze veelal onbewuste overtuigingen en gedrag hun oorsprong vinden in de systemen waar we zijn op gegroeid.
Via een opstelling, van personen die jij uit een kring kiest, ga je jouw plek in het systeem verkennen. Dat kunnen verschillende systemen zijn; familiesysteem, een organisatiesysteem, een team of relatie. Je gaat antwoorden vinden op vragen die jou in het huidige leven onbewust beïnvloeden, waardoor de relatie met familieleden en met jezelf verbetert en jij jouw levensenergie, talenten en verlangens vrij kunt maken.

Ik, Angelique Versteeg, organiseer maandelijks een opstelling dag in de sfeervolle zaal van Yogahouse.
• We starten met een uitleg over systemisch werken en familiedynamieken. Vervolgens maken we contact met ons lijf via een losmaakoefening.
• We doen een aantal grote opstellingen en daartussen ook in kleine groepjes met diverse thema’s zodat iedereen aan bod kan komen met een vraag.

Ik werk met een intuïtieve manier van opstellen, waarin weinig gepraat gaat worden. Ik hoor terug dat deelnemers dit prettig en als laagdrempelig ervaren.

Maandelijkse opstelling:
Data: 
zaterdag 24 juni
Tijd: 09.30 – 16.00 uur. Inloop vanaf 9.00 uur.
Kosten: € 75,-, inclusief thee en gezonde snacks. 
Lunch: zelf meenemen, ik zorg voor een vegetarische soep.
Wil je je aanmelden?
 Stuur dan een mail naar Angelique, info@angeliqueversteeg.nl
Of kijk voor meer info op angeliqueversteeg.nl/opstellingen/

#familieopstellingen #systemischwerk #persoonlijkeontwikkeling — in Arnhem.

Dit bericht is geplaatst in Workshops. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.