Zaterdag 17 juni Balanza ONE DAY RETREAT

Cacao Ceremonie • Yoga Nidra • Verbonden Ademen • Soundhealing •
Deze prachtige dag staat in het teken van liefdevol aandacht geven aan jezelf. We hebben een mooi programma voor je samengesteld waarin je helemaal kunt thuiskomen in jezelf.

De opbouw van de dag is als volgt:
Opening korte sharing cirkle
Meditatie
Yoga Nidra met begeleide live muziek
Pauze en gezamenlijk lichte lunch. Wij zorgen voor een lekkere soep en salades. Neem zelf nog iets lekkers mee om te delen.
Klaarmaken van de zaal voor tweede deel van de dag
Verbonden ademcirkel met deels live muziek
Afsluitende sharing cirkle

Wat is verbonden ademen?
Met de verbonden ademhaling maak je een reis door je lichaam. Het geeft veel energie omdat je in een korte tijd veel zuurstof binnenlaat (prana), en voer je veel afvalstoffen af. Je komt op een diepere laag in verbinding met jezelf en het geeft je letterlijk meer ruimte. Ook kan het blokkades opheffen, mentaal en emotioneel. Het kan ook zo zijn dat er zich in je reis diepe inzichten aandienen die je verder op je pad kunnen helpen. Ook hier starten we met een meditatie en gaan we ademen met vervolgens een lange eindontspanning.

Wie zijn we?
Simone is eigenaresse van Balanza in Arnhem. Ze is holistisch therapeut en doet dat vanuit haar achtergrond als craniosacraal therapeut, integraal massagetherapeut en als yin yoga docent. Daarnaast organiseert zij retreats en geeft ze workshops op diverse locaties.
Kelsey van Kelsey and the Universe is muzikant, soundhealer, yogadocent en ademtherapeut. Ze begeleid op diverse locaties, retreats en festival de activiteiten met haar muziekinstrumenten en stem. Onlangs heeft zij haar eerste cd “Geschaafde knieën” uitgegeven en is zij ook te vinden op o.a. Spotify.

Informatie voor aanmelden:
~ Datum 17 juni 2023
~ Tijd 10 tot 17 uur
~ Locatie Yogahouse, Putstraat 11 in Arnhem
~ Bijdrage € 144,-
~ Aanmelden via Simone
~ Je aanmelding is compleet als je een persoonlijke bevestiging van Simone hebt ontvangen.

Dit bericht is geplaatst in Workshops. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.