Zondag 29 september 2024 start een nieuwe reeks Innerlijk vrouwelijk leiderschap

Hoe passievol laat jij jouw liefde voor jezelf stromen, in verbinding met de ander?
Ik ben vrouwengroepbegeleider/coach Maaike Liebrand en begeleid vrouwen rondom innerlijk vrouwelijk leiderschap. In mijn vrouwengroep ontmoet je andere vrouwen en kijk je samen  naar vragen rondom de thema’s: levenslust, sensualiteit, grenzen aangeven, hulpvragen/aannemen en zelfexpressie.

Toen mijn levenssituatie door een echtscheiding veranderde, werd ik me pijnlijk bewust dat ik mijn identiteit ophing aan wie ik was als ‘vrouw/moeder/vriendin/collega’. Ik was vooral bezig met rollen vervullen in de buitenwereld en het werd tijd om mijn binnenwereld te gaan ontdekken.

Bij een goede vrouwencoach en in fijne vrouwengroepen vond ik de weg terug naar mijn ‘vrouwelijke-zelf’. Ik heb beter contact met mijn eigen behoeftes en verlangens en weet helder wat ik wil en voor sta, daardoor ben ik duidelijk in mijn communicatie. In contact met anderen ben ik meer mezelf, zowel thuis als op het werk. Ik leerde wat het is om in verbinding met vrouwen ‘thuis te komen’ bij mezelf. 
Ik dans nu in mijn eigen spiegel en zie wie ik ten volle ben!

Dit zeggen mijn deelnemers na een middag ‘Dans in je eigen spiegel’:
– ‘Ik ben meer in mijn lijf aanwezig’;
– ‘In dans beweeg ik me vrijer en dat helpt me om dieper in mijn lijf te voelen’;
– ‘Ik voel me energiek en sexy, meer vrouw!’;
– ‘Ik kijk liefdevoller naar mezelf’;
– ‘Ik geef vanuit innerlijke kracht grenzen aan, minder vanuit (on)macht meer met open hart’;
– ‘Het geven kost me minder energie, ik voed mezelf door aan te nemen’;
– ‘Ik laat meer van mezelf zien, in wat ik voel en wie ik ben’.

Ik gun jou ook het ontdekken van je voedingsbron van levenslust en hoe je met jouw innerlijk vuur deze bron kunt voeden. Ook jij kunt je binnenwereld onderzoeken en leren waarnemen en luisteren naar de signalen van jouw sensuele lijf. Ik begeleid je graag op deze ontdekkingsreis naar hoe jij passievol expressie geeft aan jouw ‘vrouwelijke-zelf’ in verbinding met de ander. Ik kijk er naar uit om te zien hoe jij danst in jouw spiegel!

Zondag 29 september 2024 start een nieuwe reeks ‘Dans in je eigen spiegel’. Met een vaste groep van max. 8 vrouwen, creëren we samen een diepe verbinding en een stevige veilige bedding, waarin jij opbloeit. In 5 bijeenkomsten ervaar je zachtheid en stevigheid, en stap je in de werkelijkheid van jouw vrouwelijke-zelf. 

Data ‘Dans in je eigen spiegel’: 
zondag 29 september 2024
zondag 20 oktober 2024
zondag 17 november 2024
zondag 22 december 2024
zondag 26 januari 2025

‘Dans in je eigen spiegel’
Tijd: 13:00 – 17:15 uur – inclusief thee + lekkers(inloop vanaf 12:15)
Prijs: ‘Dans in je eigen spiegel’ €297,- Vooraf aanmelden en intake noodzakelijk.

Meld je aan via:
Mail:  Maaikeliebrand@gmail.com  
Mobiel / Whatsapp: 06 – 18 51 99 16
Adres locatie: Yogahouse Putstraat 13 – 6822 BE Arnhem

Ik kijk er naar uit je te ontmoeten!

Hartegroet,
Maaike Liebrand

“Geraakt, verward, bevrijd en vol liefde. Met deze emoties reed ik naar huis na een trainingsdag met Maaike. Zij wist een setting te creëren, waarin ik me veilig en op mijn gemak voelde. Haar vrouwelijkheid, zachtheid en wijsheid voelden als een warme deken. Daardoor durfde ik mezelf open te stellen om een stapje verder te gaan in mijn ontwikkelingsreis. Ik gun iedere vrouw ‘een Maaike’ gedurende haar persoonlijke avontuur” – Tessa –

Dit bericht is geplaatst in Workshops. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.