Zondag 13 november 2022 Innerlijk vrouwelijk leiderschap

Hoe passievol laat jij jouw liefde voor jezelf stromen, in verbinding met de ander. Ik ben vrouwengroepbegeleider/coach Maaike Liebrand en begeleid vrouwen rondom innerlijk vrouwelijk leiderschap. In mijn vrouwengroep ontmoet je andere vrouwen en kijk je samen naar vragen rondom (zelf)vertrouwen, sensualiteit/seksualiteit, grenzen aangeven, hulpvragen én aannemen en zelfexpressie.

Ik ben mezelf als vrouw pas echt tegengekomen toen ik een echtscheiding doormaakte. Ik werd me pijnlijk bewust dat ik mijn identiteit ophing aan ‘vrouw/moeder zijn van….’. Toen mijn gezinssituatie veranderde, begon voor mij de reis naar mijn ‘zelf’. Bij een goede vrouwencoach en in fijne vrouwengroepen vond ik de weg terug naar mijn ‘vrouw-zijn’. Na een samenkomst ben ik meer in mijn lijf aanwezig en kan ik voelen wat mijn verlangens en behoeftes zijn. Ik beweeg me vrijer en geef mijn grenzen aan. Hierdoor breng ik, in contact met anderen mezelf meer in, thuis en op het werk. Ik leerde wat het is om in verbinding met vrouwen ‘thuis te komen’ bij mezelf. Ik dans nu in mijn eigen spiegel en zie wie ik ben met alles erop en eraan.

Dit gun ik mijn toekomstige deelnemers ook. Daarom ben ik super blij, dat ik in het voorjaar van 2022 met de vrouwengroep ‘Dans in je eigen spiegel’ start, bij de plek waar ik zelf ooit begonnen ben; Yogahouse Arnhem.

Vanaf 24 april start ik met een vaste groep van max. 6 vrouwen de cyclus ‘Dans in je eigen spiegel’. In 6 bijeenkomsten creëer ik ervaringen, waarin jij in de werkelijkheid van jouw vrouwelijke essentie kunt stappen met zachtheid en stevigheid. Dit doe ik met meditatie, visualisatie, adem- en lichaamswerk, vrije expressie in dans/zang en als er vraag naar is met systemisch werk.

Op zondag 20 februari en 13 maart kun je van 13:30-16:00 een introductieles volgen. Wel graag van te voren aanmelden (er is max. plek voor 6-8 deelnemers). Als je na de introductieles besluit mee te doen, vraag ik je commitment voor de eerste drie bijeenkomsten van de cyclus en na de zomerstop kun je weer opnieuw inschrijven voor de volgende drie bijeenkomsten. Ik vind dit belangrijk voor jouw persoonlijke groei en de veiligheid van de groep.

De 6 data voor de cyclus ‘Dans in je eigen spiegel’ zijn:
– zondag 24 april 2022
– zondag 12 juni 2022
– zondag 10 juli 2022
Zomerstop
– zondag 11 september 2022
– zondag 13 november 2022
– zondag 18 december 2022

De kosten voor de introductieles zijn €15,00 per keer. 
De kosten voor de cyclus ‘Dans in je eigen spiegel’ zijn €30,00 per keer. 
De kosten kunnen voorafgaand aan iedere bijeenkomst betaald worden.

Heb je interesse om mee te doen, dan kun je contact met me opnemen via
Mail: Maaikeliebrand@gmail.com  
Mobiel / Whatsapp: 0618519916
Adres locatie: Yogahouse Putstraat 11 6822 BE Arnhem

Ik kijk er naar uit je te ontmoeten!

Hartegroet Maaike

“Geraakt, verward, bevrijd en vol liefde. Met deze emoties reed ik naar huis na een trainingsdag met Maaike. Zij wist een setting te creëren, waarin ik me veilig en op mijn gemak voelde. Haar vrouwelijkheid, zachtheid en wijsheid voelden als een warme deken. Daardoor durfde ik mezelf open te stellen om een stapje verder te gaan in mijn ontwikkelingsreis. Ik gun iedere vrouw ‘een Maaike’ gedurende haar persoonlijke avontuur” – Tessa –

Dit bericht is geplaatst in blog. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.