31 oktober start Jaarprogramma Voluit Vrouw-zijn

Voluit Vrouw-zijn:
Stap in de kracht van jouw vrouwelijkheid!

Voluit Vrouw-zijn is een transformerende reis waarin je, samen met andere vrouwen, het contact met jouw vrouwelijkheid, je lijf en je sensuele energie verdiept.
Je heelt jezelf op fysiek, emotioneel en spiritueel vlak en ontdekt jouw eigen vrouwelijk leiderschap. Dat doen we met massage, dans, sensueel lichaamswerk, ademhalings- en visualisatietechnieken. Je laat los wat niet meer dient, komt thuis in je lijf en omarmt je godinnelijke essentie. Daardoor voel je je vrijer, opener en liefdevoller. Naar jezelf én naar anderen.
In mijn vrouwengroepen heb ik vrouwen zien opbloeien, nieuwe keuzes maken, passievol gaan daten en transformeren tot godinnen. Ik geloof met heel mijn hart dat ook jouw vrouwelijke essentie gezien en gehoord wil worden.

Dit programma is al vijf jaar op rij uitverkocht. Het zesde Voluit Vrouw-zijn jaar start 31 oktober 2020. Dus wil je erbij zijn, schrijf je op tijd in!

Het is tijd

De Daila Lama zei op de Vredesconferentie van 2009 ‘De wereld zal gered worden door de Westerse vrouw.’ Dat geloof ik ook. Wij vrouwen hebben de innerlijke wijsheid, de manifesterende levensenergie en de oneindige bron van liefde en compassie om dit te realiseren. Maar… veel vrouwen hebben het contact met die drie vrouwelijke krachtbronnen verloren. Dus willen we de uitspraak van de Daila Lama eer aan doen, hebben we eerst onszelf te ‘redden’ door de kunst van ons eigen vrouw-zijn te herontdekken.

Wij vrouwen hebben te herinneren …

Wie we werkelijk zijn. Van binnen. Zodat we ons hart en gevoel laten spreken in plaats van ons hoofd of de buitenwereld.

Dat zusterschap onze basis is. Dat verbinding, delen met en uitreiken naar elkaar helend is. Dat we elkaar steunen en toejuichen i.p.v. ons jaloers of achterbaks naar elkaar te gedragen.

Dat ons lijf ons heilige, stralende thuis is. Niet een afschrikwekkend iets dat we met diëten, apparaten en negatieve commentaren te lijf moeten gaan of waaruit we moeten ontsnappen, omdat we ons er niet veilig in voelen.

Hoe we luisteren naar onze innerlijke stem die ons perfect navigeert door de roerigheden van ons bestaan.

Wat onze ware grootte is. Laten we stoppen onszelf kleiner voor te doen ter meerdere glorie van de ander of omdat we denken dat we anders te veel, te aanwezig, te sexy, te direct of te wat dan ook zijn. Vrouwelijk leiderschap is verantwoordelijkheid nemen voor jezelf en de ander die ruimte ook geven.

Dat we alleen als we gevoed en opgeladen zijn, eindeloos kunnen geven. Een lege bron heeft enkel stof in de aanbieding. Dus ontspanning, zelfverwennerij en genieten zijn essentiële levensbehoeften!

Dat we krachtig, sensueel en vrij zijn, precies zoals we zijn.

Zo omgaan met onszelf hebben we niet met de paplepel in gegoten gekregen. Precies daarom is het jaarprogramma Voluit Vrouw-zijn ontwikkeld. Zodat je een vrijplaats hebt, waarin je dit kan oefenen. Een plek om je vrouw-zijn te helen, koesteren, omarmen en vieren. Om te ontdekken hoeveel kracht, sensualiteit en vrijheid er eigenlijk in je zit. Want -met de juiste beoefening, kennis en technieken- is dit geen ver van je bed show, maar maak je het bovenstaande je dagelijkse realiteit.

Hoe ziet het Voluit Vrouw-zijn jaar eruit?
Voluit Vrouw-zijn is een uitgebalanceerd jaarprogramma van intensief groepswerk, onderling support en ervaringsgerichte zelfstudie. Zeven weekenden dompel je jezelf onder in de vrouwelijke energie. Tussen de weekenden door is er een stevig support-systeem dat je helpt om het werk, nieuwe inzichten en je groei uit de weekenden eigen te maken en in je dagelijks leven in te passen.
We werken o.a. met:
super krachtig ademwerk om je lijf op te schonen
diepe massages die je cellen herprogrammeren
meditatie & visualisatietechnieken om verborgen wijsheid en gaven te ontdekken
vitaliserende Qigong
sensueel lichaamswerk zodat jij je veel lekkerder in je eigen lijf voelt
grondingsoefeningen om te landen in ons godinnelijke lichaam
Taoïstische oefeningen om je levensenergie wakker maken
healingssessies die je natuurlijke, vrouwelijke staat herstellen
harmonieuze communicatie voor liefdevoller contact tussen jou en de ander
Gestalt om verschillende delen van je lijf en persoonlijkheid te activeren
En natuurlijk dansen, zingen, lachen, huilen en delen we samen

Bekijk het hele programma, de thema’s van de weekenden en het support systeem op Janneke’s website: www.jannekerobers.nl/voluit-vrouw-zijn-programma/

Waarom vrouwen voor voluit vrouw-zijn kiezen?
Voluit Vrouw-zijn is een intens en diepgaand jaar dat je de veilige bedding geeft om je vrouw-zijn in al haar facetten te kunnen voelen en voeden. Iedere vrouw heeft haar eigen, unieke reden om mee te doen. Dat blijkt ook uit de grote diversiteit in de groep in leeftijd, achtergrond, werk en familie. Hoe verschillend de vrouwen ook zijn, onderstaande frustraties zie ik vaak terugkomen. Misschien herken jij ook één of meerdere van deze thema’s:
♥ Je bent het zat om steeds in je hoofd te leven. Je wil meer lijf, meer hart, meer gevoel.
Je bent steeds zo moe en gespannen en je wil je weer bruisend en vol energie voelen. Tegelijkertijd heb je behoefte aan diepe ontspanning en ontlading.
Je wil een diepere verbinding voelen met jouw/de essentie en meer durven vertrouwen op je intuïtie, waarvan je weet dat die vaak ‘spot on’ is.
Je wil je eigen verantwoordelijkheid, ruimte en plek in nemen ten opzichte van anderen, zodat je niet meer voortdurend de ander op nr 1 zet en beter voor jezelf gaat zorgen.
Je verlangt naar een hechte vrouwengroep om te kunnen voelen hoe het is om vanuit echtheid en oprechtheid contact te maken met andere vrouwen.
Je wil je een sexy, sappige godin voelen en gunt jouw vrouwelijkheid de ruimte, tijd en aandacht om op haar eigen unieke wijze volledig tot bloei te komen.
Er is een intense drang naar verliefd zijn op jezelf, je héle zelf met al haar prachtige onvolkomenheden.
Je bent streng voor jezelf, legt de lat erg hoog, presteert daardoor veel, maar je vraagt je af of het ook op een mildere, liefdevollere, zachtere manier kan.
Je wil durven opkomen voor jezelf, jezelf zichtbaar maken, niet meer wegduiken, maar je laten zien met alles dat er in je zit, omdat je ergens wel weet dat je een enorme potentie hebt, maar die je nog niet ten volle benut.
Je wil gewoon jezelf zijn!

Wat maakt Voluit Vrouw-zijn zo krachtig?

Belichaamde én praktische methoden: Je hebt niets aan inzicht dat je niet kunt toepassen. Daarom leer je bij Voluit Vrouw-zijn beproefd helingswerk dat je ten alle tijden kan inzetten in je leven. Deze oefeningen en handvatten zijn bedoeld om je uit je hoofd en in contact met je sappige, gevoelige, intuïtieve en wijze lijf te brengen. Dit is waar de werkelijke, diepe, rauwe transformatie op cel niveau plaatsvindt. Waar je heelt wat gebroken lijkt en stimuleert wat mag bloeien. Of dat nu tijdens het Voluit Vrouw-zijn programma is of de rest van je leven.

Ontdekken op jouw manier: Iedere vrouw leert op haar eigen wijze. Of jouw ingang nu het lijf (weekenden), het brein (werkboek) of de verbeelding (visualisaties) is. Of je nu verwerkt door iets te laten rusten (persoonlijk huiswerk) of er juist volop in te duiken (zuster-support). Of je liever luistert (gastdocentenmasterclasses en FB lives) of actief deelneemt (deelrondes, proceswerk). Voluit Vrouw-zijn biedt diverse manieren om de dingen tot je te nemen, zodat er altijd een vorm is die bij je aansluit.

De groep: Dit jaar maak je contact met jouw eigen vrouw-zijn, maar dit is niet mogelijk zonder de groep. De anderen zijn je spiegels en vormen je bedding. Ze juichen je toe in de stappen die je onderneemt. Ze steunen je op de lastige momenten. Ze laten je zien waar je dieper kunt zakken en waar je verantwoordelijkheid hebt genomen of te nemen. Je leert met, door en van hen. En bovenal voeden ze je verlangen, liefde en verbinding met het heilige vrouwelijke in jezelf.

Lichaamsgericht, spiritueel en psychologisch onderbouwd: Ik hou ervan de zintuiglijke ervaring van het lijf te toetsen aan zowel de stem de ziel, als oeroude esoterische wijsheden en zuivere (ontwikkelings)psychologie. Dit snijpunt van lijf, brein en spirit opent deuren die gesloten blijven als we het maar vanuit één standpunt bekijken. Voluit vrouw-zijn is oeroude wijsheid en beoefening voor hedendaagse godinnen.

Voor wie is Voluit Vrouw-zijn?
Voluit Vrouw-zijn is voor vrouwen die stevig met hun voeten in de moderne wereld staan én de diepte in zichzelf willen opzoeken. Die hun godinnelijke essentie willen ervaren, hun verlangens tot bloei willen laten te komen en zich vrij willen voelen precies zoals ze zijn.

Kortom, Voluit Vrouw-zijn is voor vrouwen die écht een verandering willen in de manier waarop zij met hun eigen vrouwelijkheid om gaan en die weten dat dit niet in één avondje gaat. Dat het ontwikkelen van hun vrouwelijke energie een voortdurend proces is.

Daarom staat deze vrouwencirkel een heel jaar voor elkaar klaar. In de veiligheid van de cirkel voeden we elkaar. In haar geborgenheid komen we thuis en aan haar kracht laden we onszelf op. En voor vrouwen juist dit spannend vinden… geen nood. We vangen je op!

Je kunt Janneke altijd mailen (janneke@yogahouse.nl) voor een gratis kennismakingsgesprek om te kijken of Voluit Vrouw-zijn passend is voor jou. En wees gerust, als dat niet zo is, zal ze dat zeker zeggen.

Ervaringen van anderen
Ik heb ongezonde vriendschappen losgelaten.
Ik ben meer uit mijn confortzone gestapt en ben meer gaan flirten met mannen. – Celest, yogadocent

Ik vraag meer hulp, zorg dat ik gesteund wordt en heb meer ruimte voor zachtheid voor mijzelf in gebouwd. Janneke ziet wat nodig is en neemt daar de tijd voor. Ze is betrokken, liefdevol en ik waardeer haar positieve energie ontzettend. – Astrid, wandelcoach

Ik heb geleerd dat als ik mijzelf meer laat zien en voor mijzelf durf te staan, ik meer gezien wordt door de ander. Ik maak nu een diepere en liefdevollere verbinding met de ander. – Maaike, docent

De afgelopen maanden heb ik door Voluit Vrouw-zijn meer vrijheid in mijn seksualiteit & vrouw-zijn gekregen. Ik ben bewuster & duidelijker in het aangeven van mijn grenzen en voel de vrijheid om vrouw te zijn en me vrouw te voelen. – Cissy, secretariaat

Mooi om te ervaren dat vrouwen zoveel kracht hebben in al hun kwetsbaarheid. Dat iedereen met dezelfde onzekerheden worstelt en toch heel krachtig overkomt. Ik ben blij met mijzelf, mijn lijf en volg meer mijn hart. – Jolanda

Ik open weer, voel meer, voel contact met anderen, lach meer en heb me weer herinnerd dat bewegen en dansen echt mijn ding is! Ik voed mijzelf meer. – Gitta

Na elke bijeenkomst voelde ik me daadwerkelijk sensueler. Het gevoel dat mijn lichaam er mag zijn is zo fijn. Simpelweg betere seks! – Charlotte, psychomotorisch therapeut

Door Voluit Vrouw-zijn is mijn definitie van vrouwelijkheid verschoven. Het zit niet alleen in uiterlijkheden. En ik ben meer bereid om te vechten voor de liefde. – Suseela, ontwerper

Wie is Janneke Robers? width=
Janneke’s vrouw-zijn ontwaakte op haar 27ste. Na een hectisch leven als internationaal theaterproducent was het tijd zichzelf in de spotlights te zetten. Er volgde een decennium van verlangzaming, heling, training en continue beoefening. Sinds het prille begin is ze altijd gelijktijdig leerling en leraar geweest, omdat dit voor haar de meest bezielde manier van groeien is. Ze kreeg les van internationale grootheden op het gebied van Feminine Embodiment, energiewerk en trauma heling waaronder Sashi Solluna (Tao Tantra), Mama Gena (Womenly Arts), Ramya Norell (Womens Sensuality), Elizabeth Dialto (Wild Soul Movement), Sara Shivani (Venusyoga) en Mantak Chia (Healing Tao). Terug in Nederland ontstond het verlangen om haar belichaamde spiritualiteit te toetsen aan de wetenschap. Ze deed een 3-jarige coachopleiding (Phoenix opleidingen) en ontdekte dat sommige zweverige wooha gewoon vertaalde ontwikkelingspsychologie is. En dat het schijnbaar onverklaarbare heel voelbaar en begrijpelijk wordt wanneer je het bekijkt vanuit oeroude (Oosterse) levensfilosofieën en wijsheden.

Janneke ‘leest’ op een heldere manier lichamen en energie. Ze legt haar helende handen vaak precies op de zere plek en weet door haar fijngevoeligheid met weinig woorden de juiste snaar te raken. En sinds haar bevalling van een dochter, anderhalf jaar geleden, stromen de inzichten uit de oerbron in een rap tempo door haar heen.

‘Janneke geeft geen les, ze ís de les’ – Deva Vasuda

Data, tijd en locatie seizoen 2020 / 2021
Weekend 1: 31 oktober & 1 november 2020
Weekend 2: 12 & 13 december 2020
Weekend 3: 23 & 24 januari 2021
Weekend 4: 6 & 7 maart
Weekend 5: 17 & 18 april
Weekend 6: 29 & 30 mei
Weekend 7: 10 & 11 juli
zaterdag 11.00 tot 18.00 uur
zondag 11.00 tot 17.00 uur

Prijzen Voluit Vrouw-zijn jaarprogramma
 Vroegboekkorting t/m 31 augustus: € 3.447,- of in 4 termijnen van € 875,-
 Vol tarief: € 3.647,- of in 4 termijnen van € 925,-

Inschrijven:
Er is plek voor maximaal 12 vrouwen. We gaan er vanuit dat deze zesde editie weer uitverkocht zal zijn. Dus wil je zeker zijn van je plek, schrijf je ruim van te voren in!
Via www.jannekerobers.nl/programmas/voluit-vrouw-zijn/ 

Dit bericht is geplaatst in blog. Bladwijzer maken van de permalink.

Reageren uitgeschakeld.