Zondag 14 januari 2024 SOULDANCE Arnhem

💃🏽 SoulDance💃🏽
Beleef de magie van jouw vrouw-zijn
vrijdag van 13.15 – 16.00 uur
14 januari 2024  We zullen vrijdagavond dansen, met elkaar verbinden, ontdekken, voelen, diep ademen, en vooral expressie geven aan de magie van ons vrouw-zijn.

Het zal een deep divine dive zijn.

We doen verschillende oefeningen uit de Body and mind language, gaan in meditatie en maken verbinding met onze ancestors en vergeten zieledelen.

We zetten daarnaast het volgende in het licht:
♀️Wat heb je in je zelf onderdrukt?
♀️Wat zou je meer van je zelf willen laten zien?
♀️Wat ben je van je zelf vergeten?

Denk aan:
Je magie, innerwildwoman, mystiek, intuïtie, sensualiteit, chaos, rauwheid, kracht, dat je verbinding bent tussen hemel en aarde, verleiding, je aantrekkingskracht en nog veel meer.

Dit alles mag zich nu tonen voorbij schaamte en oordeel. Je krijgt inzichten en besef over wat je nodig hebt om wel volledig in jouw unieke vrouw-zijn te kunnen shinen.

Samen met jullie creëer ik een ruimte van veiligheid, plezier, verbinding, waarin elke emotie mag zijn.

Aanmelden: mail Elise of bel 06 47 87 05 94

💫Prijs💫
69,- euro 

Ik kijk er naar uit om je bij Yogahouse te ontmoeten. 🙂
♥️ Elise

Over Elise
Naast energetisch massagetherapeut en coach, is mijn ziel een danser. Dansen is iets dat mij altijd weer een bevrijd gevoel geeft, vooral in tijden dat het leven uitdagingen biedt. Dansen brengt voor mij verbinding, plezier, sensualiteit, vrouwelijkheid, levensenergie en zoveel meer. Ik voel mijn lijf en de ruimte die ik kan innemen, het aardse en het hemelse. Het geeft mij de mogelijkheid expressie te geven aan wat ik voel. En het is de meest prachtige oefening in overgave.

In 2020/2022 heb ik de opleiding Body, mind Language coaching gevolgd. Daarmee ga ik door in januari 2023. Veel van de oefeningen komen vanuit deze opleiding, uit qigong, eigen levenservaringen en vanuit de inspiratie die ik mocht ontvangen.

Dit bericht is geplaatst in Workshops. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.