Vrijdag 16 juni 2023 SOULDANCE Arnhem

SoulDance Arnhem
Vanuit stilte en het maken van een innerlijke verbinding volgen als vanzelf opeenvolgende bewegingen. Je danst. Je ziel neemt het over en je lichaam vertelt je dingen. Ontdekkingen, bevestigingen, je beweegredenen tonen zich.

We dansen om in ons zelf op te gaan, ons bewustzijn te verruimen, ons zelf te zien zonder oordeel, en natuurlijk voor ons plezier!

Elke maandelijkse SoulDance sessie is er een thema, waaronder aarding, verbinding, ruimte, ritme en vrijheid. De combinatie ervan brengt je steeds dichter bij je Zelf en meer in je kracht.

Vind je SoulDance fijn en voel je kracht ervan? Dan kun de 5 maandelijkse sessies als een cursus boeken. En dat kan natuurlijk ook als je niet deelneemt aan de Introductie Workshop.

Hoe ziet een sessie er uit? Ik schets een beeld voor je. We starten elke keer met een warming up en maken dan met aandacht onze innerlijke verbinding. Vervolgens doen een aantal oefeningen, soms ook samen, waarmee we experimenteren, spelen en voelen wat het met ons doet. Tot slot dansen wij vrij, zodat je ruimte hebt het gevoelde en ontdekte te integreren.
De oefeningen maken dan ook het verschil met ecstatic dance. Het gaat een slagje dieper.

Ben je nieuwsgierig, hou je van dansen en word je er blij van je zelf op dieper niveau te ontdekken? Meld je dan aan via 06 47 87 05 94 of per mail bij Elise.

Ik kijk er naar uit om je bij Yogahouse te ontmoeten. 🙂

Dance-data @ YogaHouse Arnhem
Elke 3e vrijdagavond van de maand dansen we bij Yogahouse van 19.30 tot 21.15 en daarna drinken we gezamenlijk thee.
De cursusdata zijn: 17 februari 2023, 17 maart 2023, 21 April 2023, 19 mei 2023, 16 juni 2023.
Tarief: 150 Euro ( betaling in 2 termijnen mogelijk)

Over Elise
Naast energetisch massagetherapeut en coach, is mijn ziel een danser. Dansen is iets dat mij altijd weer een bevrijd gevoel geeft, vooral in tijden dat het leven uitdagingen biedt. Dansen brengt voor mij verbinding, plezier, sensualiteit, vrouwelijkheid, levensenergie en zoveel meer. Ik voel mijn lijf en de ruimte die ik kan innemen, het aardse en het hemelse. Het geeft mij de mogelijkheid expressie te geven aan wat ik voel. En het is de meest prachtige oefening in overgave.

In 2020/2022 heb ik de opleiding Body, mind Language coaching gevolgd. Daarmee ga ik door in januari 2023. Veel van de oefeningen komen vanuit deze opleiding, uit qigong, eigen levenservaringen en vanuit de inspiratie die ik mocht ontvangen.

Dit bericht is geplaatst in Workshops. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.