rosanne

Rosanne

‘Spanning is wie je denkt dat je zijn moet, ontspanning is wie je werkelijk bent’.

Vanuit zachtheid, aandacht, openheid en ontspanning bewegen, en daarmee steeds dieper tot je eigen kern komen; dat is hoe mensen mijn lessen ervaren.

Qigong betekent letterlijk: energie-oefening en is een training voor het vermeerderen en leren sturen van je energie. Juist in onze maatschappij, met de vele prikkels en alles om ons heen dat een beroep op ons doet, is grip hebben op je energie essentieel. Door de lessen ga je al gauw meer balans ervaren en kom je – zowel je lichamelijk als geestelijk – tot steeds diepere ontspanning: een meer rust in je lijf, je hoofd én in je leven. Cursisten noemen het ook wel ‘thuiskomen’, of ‘meer zichzelf zijn’. Je vastgezette wil laat zijn strakke greep op je los en je kunt weer ademen. Je energie kan weer stromen..

In m’n wekelijkse Qigonglessen is Chi Neng Qigong (ook wel Zhineng Qigong genoemd) duidelijk mijn bedding. Een krachtige en diepgaande Qigongvorm die mij uit m’n burnout weer midden in m’n energie heeft geholpen. Infused met de inspiratie die ik opdeed (en doe!) door het volgen van diverse trainingen in andere Qigong-stromingen, yoga, vrouwenwerk, tantra en bijvoorbeeld Healing Tao, noem ik de vorm Qigong die ik geef Jade Qigong.

Wil je meer informatie of je aanmelden voor een proefles? Mijn contactgegevens staan in de lijst docenten

Qi-volle groet,
Rosanne Verstappen

www.jadeplaats.nl

Qigong maakt deel uit van de Jade Method, een Energy Based Lifestyle-methode die ik in 2017 ontwikkelde voor vrouwen die voluit en in balans succesvol zichzelf willen zijn.

Reacties zijn gesloten.