pim

Pim

Hoi, mijn naam is Pim! Na mijn studie aan de Universiteit voor Humanistiek (waar zingeving & humanisering centraal stonden) ben ik Vinyassa & Yin Yoga docent geworden en heb ik mijn bedrijf Yoga & Bildung opgericht.

In mijn reis van zelfontdekking (soms een donker en depressief pad) is er altijd één ding geweest dat verlichting bracht; YOGA! Nu, na deze reis, is het wederom de yoga die mij in staat stelt te helen en het leven te leiden dat ik wil. Ik ben ervan overtuigd dat het licht dat door de beoefening van yoga gaat schijnen sterker is dan alle ellende die het mens-zijn met zich mee kan brengen. Daarom wil ik de yoga graag delen.

Tijdens mijn lessen neem ik je mee op het pad van yoga, het pad van licht. De Hatha lessen (met een vleugje flow uit de Vinyassa stijl) zijn actief en vurig. We gebruiken de adem als leidraad en ankerpunt in de oefeningen, om onszelf te sterken en tegelijkertijd te verzachten. De nadruk in deze stijl ligt op de houding en de ademhaling. De Yin lessen zijn passief en kalm en bestaan veelal uit liggende en zittende houdingen die voor een langere duur worden aangehouden (2-5 minuten). In deze vorm van yoga ligt de nadruk op loslaten, naar binnen keren, en laten zijn wat opkomt.

Naast het geven van yogalessen ben ik bezig met het opzetten van een persoonlijk coachingstraject, dat vooral gericht is op zelfontwikkeling in de breedste zin van het woord (Bildung). Ik haal mijn inspiratie uit de kunst, de filosofie, de schoonheid en de literatuur.

Kom, stap met mij op de mat en laten we samen shinen!!
Stuur snel een mailtje naar Pim voor een proefles.

Warme groet,
Pim

Meer informatie? Mijn contactgegevens staan in de lijst docenten

Reacties zijn gesloten.