patricia

Patricia

Bewegen is altijd al belangrijk voor mij geweest, in mijn jeugd tot mijn 13e fanatiek atletiek beoefend bij Ciko ’66 in Arnhem. Sprinten en verspringen waren mijn favoriete onderdelen. Later volgde ik jazzdance lessen bij Jaap van der Velden en Body Dance bij Suzanne Keijzer. Bij haar volgde ik mijn eerste workshop waardoor ik zelf les mocht geven in Zwitserland waar ik 4 jaar gewoond heb. Mijn eerste yoga ervaring was veel later; tijdens mijn tweede zwangerschap. Ik vond het heerlijk, ontspannend en beschouwde iedere les als een cadeautje voor mezelf. Wie had toen gedacht dat ik 15 jaar later mijn eigen dochter les zou geven!

Na het afronden van de intensieve Power (Ashtanga) Yoga opleiding bij Tonnie Goes in Montfoort vervolgde ik de opleiding Anatomie en de opleiding Kunst van het Begeleiden, hierdoor ben ik sinds juni 2016 geregistreerd yoga docente (Yoga Alliance Ryt 200). In Arnhem heb ik de Kidsyoga opleiding van Femmy Brug gevolgd en in Nijmegen bij Arterre de therapeutische kinderyoga opleiding.
Op het Lorentz College Arnhem heb ik yoga als keuzecursus vak gegeven aan de eindexamenklas van het 6 VWO. Omdat zij zo enthousiast hierover waren wil ik graag mijn yogalessen met nog meer jongeren delen. Het lesgeven aan jongeren daar krijg ik zelf ook energie van. In het begin van de les misschien nog wat onwennig, maar als ik ze tijdens de eindontspanning zo heerlijk ontspannend zie liggen dan krijg ik iedere keer weer kippenvel. Daar doe je het toch voor!

Tieneryoga
Proefles € 5,-
Losse les € 11,50
10 lessen € 85,-

Mijn directe contactgegevens staan in de lijst docenten
Meer info op: www.truecolorz.nl

Remember, there is really only one destination, and that place is you.
All of it, everything is you – Prince

 

Reacties zijn gesloten.