nienke

Nienke

Na meer dan 15 jaar deelname aan yogalessen en workshops in Nederland en andere delen van de wereld (Thailand, Bali, Frankrijk, Costa Rica en de Verenigde Staten), kwam ik in Costa Rica in contact met Yin Yoga en dat beviel mij zo goed dat ik – na aanvankelijk een workshop van Sarah Powers in Nederland te hebben gevolgd – aansluitend in juli 2011 een Yin Yoga Teacher Training ben gaan volgen bij de grondlegger, Paul Grilley. Deze training vond plaats in een Boeddhistisch centrum in de redwoods van Soquel, Californië. Een fantastische ervaring. Die vervolg heeft gekregen in Thailand in februari 2013. En voor 2017 staat de volgende Yin Yoga Teacher Training van Paul op het menu. Nu al zin in! In de tussentijd deel ik deze Yin Yoga leringen graag met anderen!
Wat is nu precies Yin Yoga?
Yin Yoga beoefen je voornamelijk met de spieren in een ontspannen staat. In een YinYogahouding stretch en stress je bindweefsel, gewrichten en botten. Door deze manier van oefenen word je soepeler, je ontgift je lichaam en vertraagt hierdoor de verouderingsprocessen.
De meditatieve staat van de houdingen, worden soms tot 5 minuten aangehouden, kalmeert je geest. Vooral degene met een actieve/drukke(yang) levensstijl zal dit als een heerlijk moment voor zichzelf ervaren.
Voeg een dosis Yin aan je Yang manier van leven en je hebt een prachtig recept voor balans.

Namaste

Balance your body, life and spirit

Wil je meer informatie of je aanmelden? Mijn contactgegevens staan in de lijst docenten

Reacties zijn gesloten.