marijke

Marijke

Na jaren verschillende vormen van yoga beoefend te hebben, maakte ik een paar jaar geleden kennis met Kundalini yoga. Ik werd meteen gegrepen door de kracht en diepte van deze yogavorm. Ik besloot de docentenopleiding Level 1 bij Simrit Kaur en Siri Dharma van Yogalifestyle te gaan volgen, welke ik inmiddels heb afgerond. Daarnaast volgde ik de Level 2 training Conscious Communication bij Shiv Sheran Singh.
Kundalini yoga heeft mij in korte tijd heel veel gebracht op het gebied van kracht, levensenergie, plezier, durf en creativiteit. Het is voor mij echt een kado dat ik deze passie nu bij Yogahouse mag delen.
Van beroep ben ik verpleegkundige en gezondheidswetenschapper. Naast het geven van yogales werk ik in een huisartsenpraktijk waar ik mensen coach en begeleid met psychische klachten. Dat doe ik onder andere met Mindfulness en ACT (Acceptance Commitment Therapy). Ik ben enorm gefascineerd hoeveel er nog te leren is over ons bewustzijn, ons lichaam en onze levensenergie.
Om in vrijheid te kunnen leven is juist de reis naar binnen zo belangrijk. Dat heb ik ook zelf ervaren toen ik in 2010 zowel mentaal als fysiek een ´wake-up call´ kreeg. Ik besefte me dat ik jarenlang te weinig naar mijn lichaam luisterde en mijn werkelijke verlangens had ontkend. Het was een point of no return. Sindsdien verdiep ik mij in die reis naar binnen vanuit zowel de westerse als de oosterse benadering. De weg naar vrijheid zit voor mij juist ook in de kleine dingen. Door stil te staan en werkelijk mijn hart te volgen, kan ik het leven in zijn volheid ervaren. Kundalini yoga maakt daar een wezenlijk onderdeel van uit. Graag nodig ik je uit om deze sacred technology zelf te ervaren.

Kundalini yoga wordt ook wel de yoga van het bewustzijn genoemd en staat voor de levensenergie die in ieder van ons aanwezig is.

The most important thing in Kundalini is your experience
It goes right to your heart
No words can replace your experience – Yogi Bhajan

Je bent van harte welkom bij Yogahouse, Mail of bel mij: Mijn directe contactgegevens staan in de lijst docenten

Sat nam, harte groet, Marijke

Reacties zijn gesloten.