janneke

Janneke

Plezier is de sensuele, lijfelijke ervaring én de spirituele verbinding die je voelt wanneer je een prettige sensatie beleeft. Dat gevoel van vrijheid, overvloed, bruisende verliefdheid en ultiem geluk ineen. Je lijf zindert van het genot. Zonder oordeel, zonder twijfel, zonder druk. Je straalt, voelt je gelukkig en intens tevreden. Hmmm…..

Maar in een maatschappij waar we leren dat hard werken, ons best doen en resultaat het belangrijkste zijn en vrouwelijke rolmodellen niet voor het oprapen liggen, is dit gemakkelijker gezegd dan gedaan. Wie leert er nu écht te genieten en haar vrouwelijkheid op waarde te schatten?

Al ruim tien jaar onderzoek ik de kunst van het vrouw-zijn. Eerst als filmwetenschapper, daarna als journalist en sinds 2011 als vrouwencoach vanuit mijn eigen praktijk de Pleasure Academy. Ik ben tot de conclusie gekomen dat plezier het geboorterecht is van iedere vrouw.

Zelf realiseerde ik dat pas tijdens mijn burn-out. Ik had jarenlang anderen gevoed, maar vergat mijzelf. Het was tijd om mijn vrouwelijke energie te stimuleren en opnieuw te ontdekken wat mij genot gaf. Wat zou ik doen als ik met volle overgave zou genieten van mijn burn-out? Mijn leven werd één groot onderzoeksproject. Wat deed me goed? Wat niet? Waar werd ik blij van? Waarvan niet?

Ik reisde de hele wereld over en volgde vele internationale vrouwentrainingen bij inspirerende vrouwen. Ik kreeg les van de New Yorkse plezier-goeroe Mama Gena, leerde Venusyoga op Bali, kreeg inzicht in de helende klanken van de geheime Chinese vrouwentaal en deed lichaams- en ademwerk bij de Zweedse Charlotte Ramya Norell. Daarnaast volgde ik (online) trainingen bij Awakening Women, Moem, Deva Premal, S-Factor en vele anderen. Om het vrouwelijk te gronden in iets van structuur ben ik ondertussen ook geaccrediteerd in o.a. transformationeel coachen, transactionele analyse, systemisch werk en NLP.

Bij Yogahouse Arnhem organiseer ik Voluit Vrouw-zijn avonden. Met vrouwenyoga, dans, sensueel lichaamswerk, ademhalingstechnieken en zintuigelijke meditatie maak ik je bewust van jouw vrouwelijkheid. Daarnaast organiseer ik met mijn Pleasure Academy het zinnenprikkelende diner Femme à Table, geef ik online trainingen en één-op-één vrouwencoaching. Ook publiceer ik in o.a. Viva, Psychologie Magazine, Yoga magazine en de Glamour artikelen over women empowerment.

Ik ontmoet je graag in levende lijve bij Yemaya: vier je vrouw-zijn.(2 x per maand op vrijdag van 19.30 – 21.00).

Met warme groet!

Janneke

Meer informatie op www.jannekerobers.nl
Aanmelden voor Yemaya vrouwenavond kan via janneke@yogahouse.nl

Reacties zijn gesloten.