inge

Inge

Wat zoek jij in yoga; lichamelijke uitdaging, algemene bewustwording, meer flexibiliteit? Tegenwoordig worden er heel verschillende soorten yoga-lessen aangeboden. Het is belangrijk dat je een les vindt die bij je past qua stijl en persoonlijkheid. Ik nodig je daarom uit voor een proefles, zodat je zonder drempels kunt komen ervaren of mijn les bij jou past.
Mijn naam is Inge Garenfeld. In mijn jongere jaren heb ik veel aan wedstrijdzwemmen gedaan. Ik zwom bij de Eindhovense club PSV en werd getraind door Cees Lavrijssen en Astrid van den Hoogenband.

Tijdens mijn studietijd heb ik enkele jaren yoga gedaan bij Black & White in Breda. Toen al bracht het kleine veranderingen teweeg in mijn lichaam. Mijn passie voor het lesgeven is duizenden kilometers hier vandaan ontstaan, in Guatemala Latijns-Amerika. Ruim drie en een half jaar heb ik daar gewoond. Mijn nieuwsgierigheid bracht me dichter bij yoga. Ik oefende voor mezelf en na 1,5 jaar begon ik met lesgeven bij de sportschool Antigua Gym. Daarnaast gaf ik privélessen aan vrienden, bekenden en toeristen.

In mei 2012 kwam ik terug in Nederland. Een hele tijd ben ik opzoek geweest naar de geschikte training om me meer te verdiepen in yoga. Voor mij is het een zeer interessant pad. Er valt nog veel te leren over het leven, de mens, ons lichaam en voornamelijk jezelf.
Vandaar dat ik in november 2014 via Yoga Moves in Utrecht begonnen ben met de Ashtanga-yoga Teacher Training 200-hour, gegeven door Brian Cooper. Deze opleiding richt zich op “the primary series” van Ashtanga-yoga . Het is verder gebaseerd op de Hatha-yoga theorie, de uitvoering van verschillende asana’s (yogahoudingen) en pranayama. Verder heb ik trainingen en workshops gedaan met Clayton Horton en Marilou Hoek. en Rob Hess.

Voor mij is lesgeven een PASSIE, het geeft me zoveel voldoening en energie.
Met deze passie wil ik graag mensen inspireren en helpen. Mijn les is gebaseerd op de Primary Series van Ashtanga-yoga en Prana flow yoga. Prana flow is een energieke, creatieve, allesomvattende benadering van dynamische yoga

Voor meer informatie en aanmelden voor een proefles? Mijn contactgegevens staan in de lijst docenten

Namaste,
Inge

Reacties zijn gesloten.