Ernestine

Ernestine

De eenvoud en effectiviteit van de TAO Healing inspireren mij en mijn dagelijkse leven al 17 jaar.

Na tien jaar Tai Chi en andere bewuste bewegingsvormen kwam de Tao Healing, zoals die door Mantak Chia naar het westen is gebracht, in 2000 op mijn pad.

Dankzij deze rustige stap-voor-stap-weg van zelfontwikkeling en met name de Tao Healing voel ik mij steviger op aarde staan, gezonder ook, en heb ik veel meer plezier in het leven en al mijn contacten. Ik buig makkelijker mee met de stroom van het leven met al zijn onverwachte wendingen.

Vandaar dat ik de Tao Healing met overtuiging en met veel plezier doorgeef aan anderen.

Ik geef nu 15 jaar les in Qi gong, waarvan de laatste acht jaar met steeds meer accent op de Tao Healing. In 2014 ben ik gecertificeerd als Healing Tao instructor.

Mijn achtergrond als fysiotherapeut en Adem Ontspannings-therapeute maakt het voor mij makkelijk om de Tao Healing ook in te zetten voor mensen die wat moeite hebben met bewegen vanwege hun leeftijd of een beperking. Sterker, ik vind het een bijzondere uitdaging juist hen ook in beweging te zetten.

Tao Healing
Lekkerder in je lijf en emotioneel meer in balans door het werken met energie

In de 12 lessen van dit seizoen raken we veel aspecten van de Tao Healing aan.

De lessen bestaan uit Qi Gongs en er is aandacht voor de 6 helende klanken, de innerlijke glimlach en de kleine hemelse kringloop.

Je leert je lichaam opschonen met de 6 helende klanken en daardoor kan (bijv. door spanning en emoties) vastgezette energie in beweging komen. Er komt meer energie vrij en je komt emotioneel meer in balans.

Je ontwikkelt je innerlijke glimlach (verder) waardoor je liefdevoller en met meer compassie naar jezelf en al je cellen kunt kijken.

De kleine hemelse kringloop wordt aangezet, de grote basisstroom wordt versterkt en dat zorgt ervoor dat de energie door jou hele lichaam en al je meridianen beter gaat stromen waardoor je je energieker en stabieler voelt

Deze lessen zijn geschikt voor beginners en gevorderden. Beweging (o.a. door de Qi gongs) staat op de voorgrond. Afhankelijk van de groepssamenstelling en wensen ga ik dieper in op bepaalde thema’s. Deze trainingen zijn ook goed te volgen als je iets minder makkelijk beweegt vanwege leeftijd of beperking(en).

Ik geef les op donderdag van 9.00-10.15 uur

Reacties zijn gesloten.