ellen

Ellen

Als kind al wilde ik veel zien en beleven, nieuwe indrukken opdoen. Direct na de middelbare school vertrok ik voor een jaar naar Israel (Kibboets). Later volgde nog diverse lange(re) reizen door Azië, Midden- en Zuid Amerika. Ik genoot van de vele indrukken, de intensiteit van het moment, de vrijheid en schoonheid van mensen en natuur. Ik was een reiziger in de buitenwereld.

Het verlangen naar (innerlijke) rust, stilte en een eigen plek groeide; Ik werd steeds nieuwsgieriger naar de binnenwereld van mij en de ander. Dit verlangen bracht me in 2003 bij de 4 jarige yogaopleiding verzorgd door Stichting Yoga & Vedanta (Utrecht). Later gevolgd door opleidingen tot (loopbaan)coach en Ayurvedisch masseur.

In 2007 ben ik onder de naam CoachingYoga gestart met het delen van mijn liefde voor coachen, yoga, oosterse filosofie en later ook Ayurvedische massages.

Binnen mijn yogalessen is er ruimte voor inspanning en ontspanning, voor observeren en bewustZIJN. We doen losmaakoefeningen, asana’s (yogahoudingen), concentratie-, meditatie- en ademhalingsoefeningen. Nieuwsgierig en vanuit respect voor je lichaam onderzoek je de mogelijkheden en beperkingen van dat moment. Op zoek naar de wijsheid en stilte van jouw binnenwereld.

Een Ayurvedische lichaamsmassage is een weldaad voor lichaam en geest. Voor informatie over een Ayurvedische lichaamsmassage kijk onder de button welzijn.

In een (loopbaan/coach) traject sta je stil bij vragen als: Wie ben ik? Waar word ik blij van? Waar ligt mijn kracht? Hoe geef ik vorm aan mijn verlangen? Je gaat op zoek naar de wijsheid en kracht in jezelf om van daaruit te bouwen.

Meer informatie over en/of aanmelden voor yogalessen, massage en/of coaching: zie www.coachingyoga.nl of contactgegevens in de lijst docenten

Graag tot ziens!

Reacties zijn gesloten.