ashley

Ashley

Mijn naam is Ashley en ik beoefen al jaren yoga, meditatie en tantra. Enthousiast door de balancerende werking van de combinatie van meditatie en beweging deel ik dit graag met anderen via mijn Tantra Yoga lessen.
Bij Tantra Yoga werken we met zowel stille aanwezigheid als energie, wat ervoor kan zorgen dat we meer genieten van het leven, zekerder door het leven gaan, maar het helpt ons ook om spiritueel te groeien.
We werken met alle niveaus: fysiek, energetisch, emotioneel, mentaal, en ons onderbewustzijn. Vanuit de traditionele Tantra Yoga filosofie kunnen we deze lagen langzaam herkennen en doorwerken, waardoor we steeds meer tot de kern kunnen komen: ons hoogste zelf, puur bewustzijn, het universum, God, of wat voor naam je er ook aan wilt geven. Binnen de Tantra Yoga is namelijk de visie dat er geen verschil is tussen onszelf, de ander, en onze omgeving. Het universum is eigenlijk één groot bewustzijn van energie. En wij maken daar deel van uit. Deze filosofie neem ik mee in mijn lessen.

Al vanaf jongs af aan ben ik geïnteresseerd in de kunst en het kunnen van het menselijk lichaam en geest. Als tiener deed ik de sportklas en heb ik veel sporten gedaan. Conditionele sport, krachtsport, en veel, heel veel, dans. Ik merkte al snel op dat ik makkelijk met mijn lichaam kon werken; mijn lichaam begrijpt goed hoe het zich moet bewegen en verhouden tot haar omgeving.

In het begin van mijn twintiger jaren ging ik door een moeilijke periode heen. Wat mijn erbovenop hielp was het boek “De kracht van het nu” van Eckhart Tolle. Een lange tijd van regelmatig mediteren volgde en mijn ‘spirituele pad’ begon.

Yoga
Toen ik Yoga ontdekte viel veel voor mij samen. Vooral door de combinatie van sport met meditatie is de wereld van yoga tien jaar geleden als van nature geïntegreerd in mijn dagelijks leven.

Tantra
Op den duur merkte dat ik meer wilde delen en leren in de bewustzijnsontwikkeling naast de yoga en meditatie en zo vond ik mijn weg in de Tantra. Door een combinatie van met Klassieke Tantra en Neo-Tantra (meer hedendaagse Tantra) kon ik mijn liefde voor dans, lichaamswerk, én meditatie delen met anderen. Ook merkte ik hier dat het mijzelf heelde: ik voelde me beter en werkte door heel veel blokkades. Ik deed een aantal losse workshops en twee cursussen om nóg dichter bij mijzelf te komen en integreerde tantra in mijn dagelijkse yoga en meditatie routine. Ook volgde ik een Zen-massage opleiding om meer technieken te leren rondom bewuste aanraking.

Tantra Yoga opleiding
In 2023 heb ik de opleiding tot Tantra Yoga Docent gedaan bij Tantra School of Life Academy. Hier leerde ik meer over Tantra, Yoga, bewustzijn, ademhalingsoefeningen, massage, zelfontwikkeling en tradities uit India die al eeuwenlang gevolgd worden.

Ik ontdekte dat ik als mens compleet ben, Shiva én Shakti, Ying én Yang, één met alles en iedereen. Ook ontdekte ik hier dat de combinatie tussen energiewerk en bewustzijn een prachtige manier is om mijzelf verder te ont-wikkelen.

Inmiddels is Tantra Yoga voor mij een leefstijl geworden. Ik pas de filosofie toe in mijn leven waar mogelijk en ervaar steeds meer de geweldige kracht van het nu. Dat deel ik graag met anderen in mijn lessen en behandelingen bij Advaya.

Als je nieuwschierig geworden bent en meer informatie wilt, dan vind je mijn gegevens in de lijst docenten.

Reacties zijn gesloten.