Art of Living in Yogahouse

Vrij vertaald betekent Art of Living: ‘De Kunst van het Leven’. En dat is ook een hele kunst!
Elke vrijdag van 11.15 tot 12.30 uur is er een activiteit van Art of Living in het Yogahouse. We willen allemaal een stress – vrij leven, gelukkig zijn, verbonden zijn en Art of Living kan u daarbij helpen met prachtige effectieve cursussen die nu ook in het Yogahouse in Arnhem gegeven worden. We vinden dit echt een toegevoegde waarde voor het Yogahouse omdat Art of Living in de loop der jaren wereldwijd miljoenen mensen een kans heeft geboden gelukkiger te zijn. Van New York tot Nieuw Zeeland, van Argentinië tot in Rusland. Overal geven vrijwilligers van Art of Living cursussen en nu ook in Arnhem!

Wat bieden we aan:
Elke vrijdag
van 11.15 tot 12.30 uur vanaf 14 april is er een Art of Living activiteit.
We gaan vanaf DVD kijken en luisteren naar oude diepgaande vedische kennis. Een reeks aan prachtige voedende kennisseries bijvoorbeeld The Yoga Sutras of Patanjali. Patanjali wordt ook wel de ‘vader’ van de yoga genoemd. We worden meegenomen in het achtvoudige pad van yoga en hoe we deze kunnen toepassen als Yogi(ni) in het dagelijkse leven.
Andere kennisserie zijn de Bhakti Sutras, kennis over de liefde.
Voor meer informatie over deze kennissessies kunt u contact opnemen met Petra de Boer 06-28923358
Daarnaast zijn er op de vrijdag ook geleide meditatie sessies. Voor informatie over de geleide meditatie sessies kunt u contact opnemen met Sara Mirmohamadi 06-42200217

Voor een bezoek aan onze bijeenkomsten op de vrijdag rekenen we 5,- euro maar we raden u ook aan een abonnement te nemen. Met een abonnement heeft u onbeperkt toegang tot deze activiteiten van Art of Living, landelijk! Voorwaarden en verder informatie hierover is tijdens de bijeenkomsten te verkrijgen.
Om mee te doen aan de kennis en meditatie sessies hoeft u geen cursus gedaan te hebben.

 

ART OF LIVING
Nog iets meer informatie over de achtergrond van onze organisatie. Art of Living, opgericht in 1981 door Sri Sri Ravi Shankar, is een educatieve, humanitaire NGO (Non-Governmental Organisation) zonder winstoogmerk, die zich bezighoudt met stress-management en serviceprojecten. De organisatie is actief in 151 landen.

Alle programma’s worden aangestuurd door Sri Sri’s filosofie van vrede: “Als we geen stressvrije geest en geweldloze samenleving hebben, kunnen we geen wereldvrede bereiken.” Om mensen individueel te helpen om van stress af te komen en innerlijke vrede te ervaren, biedt Art of Living stressbestrijdingsprogramma’s met ademtechnieken, meditatie en yoga. Deze programma’s hebben miljoenen mensen geholpen om stress, depressie en gewelddadig gedrag te overwinnen.
Voor meer informatie over Art of Living: artofliving.org

Kom! Neem vrienden en bekenden mee naar het Yogahouse. We ontvangen u met open armen!

Nog meer info? bekijk onderstaande video. Welkom!

Dit bericht is geplaatst in blog. Bladwijzer maken van de permalink.

Reageren uitgeschakeld.