Binnenkort dag 3 van de 3-daagse Compassietraining met Juul

De 3-daagse Mindfulness Based Compassionate Living (MBCL)-training helpt je om ruimte te maken voor vriendelijkheid, mildheid en compassie in jouw leven en een liefdevolle relatie met jezelf te ervaren. 

In de training word je gevoed met theorie en achtergrondinformatie, maar ga je vooral zelf ervaren wat de impact is van compassie op jou en jouw leven. In de compassiemeditaties ontmoet je jezelf op een dieper niveau en hierdoor kom je (nog meer) thuis bij jezelf. Vanuit daar kun je voelen wat je nodig hebt om jouw leven vorm te geven en hoe je goed voor jezelf kunt zorgen.

Compassie verandert onszelf. Het verandert ons innerlijk en onze kijk op de wereld. Het brengt kalmte en zachtheid, het hart opent zich verder en we stellen ons meer open voor de positieve eigenschappen van onszelf en het leven.

In de training ontdek je hoe je zelf de gebieden van stress, onrust en angsten kunt verminderen, en hoe je de gebieden van innerlijke rust, ontspanning, vertrouwen, (zelf)liefde en compassie kunt vergroten.

Het is mijn wens dat mensen zich verbonden voelen met zichzelf en leven vanuit hun hart. Ik denk dat we de wereld zo samen mooier maken. 

De drie dagen in de compassietraining zijn een mix van begeleide meditaties, kennis/achtergrondinformatie, ervaringen delen in een kleine groep leuke mensen en het doen van fijne en leerzame oefeningen. Alles gericht om compassie meer plek in jouw leven te geven. De 3-daagse training werd door vorige deelnemers ervaren als een cadeautje voor zichzelf.

INHOUD VAN DE TRAINING
De training bestaat uit drie dagen van 10.30 tot 17.15 uur.
Theorie en compassiemeditaties wisselen elkaar af. In de tussenliggende weken ga je met de oefeningen uit het werkboek aan de slag. Dit zijn geleide compassiemeditaties en andere oefeningen die je helpen om compassie, mildheid en vreugde in je dagelijkse leven te cultiveren. 

Je krijgt toegang tot 16 exclusieve geleide compassiemeditaties in mp3-bestand (met mijn stem). De meditaties en de overige oefeningen helpen jou om de stof eigen te maken en te doorvoelen, zodat jij jezelf, anderen en het leven compassievoller kunt benaderen. 

De compassietraining is een ervaringsgerichte training en veranderingen zijn het krachtigst als ze van binnenuit komen. De oefeningen die je gaat doen zijn gericht op het doen groeien van acceptatie en verbondenheid met onszelf en met anderen. 

Er zijn maximaal 10 plekken beschikbaar. Voor meer informatie kijk op www.bijjuul.com.

Doe je mee en ben je er bij? Leuk! Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar Juul.
Datum: zondag 10 oktober – zondag 7 november – zondag 19 december 2021 
Tijd: van 10.30 tot 17.15 uur
Locatie: Yogahouse Arnhem, Putstraat 11 Arnhem.

Dit bericht is geplaatst in blog. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.