Vrijdag 27 november – intro avond De kunst van het vrouw-zijn

Introductie: De kunst van het vrouw-zijn
De kunst van het vrouw-zijn begint bij landen in je lijf. Bij voelen wie jij in essentie bent. Want pas als je aanwezig bent in je vrouwelijk lijf en contact hebt met je vrouwelijke energie, kun je ontdekken wat er werkelijk in je leeft. Wat je verlangens, wensen, grenzen en geneugten zijn. Hoe je je wil verbinden en met wie. Hoe je je wil voelen en hoe je daarmee naar buiten wil treden.

Dan hoef je niet meer aan jezelf voorbij te gaan, te presteren of anderen het naar de zin te maken. Je doolt niet meer rond in een leven dat maar niet bij jou lijkt te passen, maar kiest bewust en vanuit je hart voor dat wat goed is voor jou. Je hebt dan veel meer energie en zelfvertrouwen. Je bent zachter naar jezelf en de mensen om je heen. En durft jezelf te laten zien. Precies zoals je bent.

De kunst van het vrouw-zijn betekent herinneren wie je werkelijk bent: stralend, open, zacht en vrij.

Je ontdekt deze avond

wat de drie vrouwelijke energie centra zijn en wat daarin bij jou leeft
hoe ontspannen, voedend en helend jouw vrouwelijke energie is
hoe vanuit oprechte en gelijkwaardige verbinding andere vrouwen als zusters kunnen voelen
hoe je je hart kunt openen zonder jezelf te verliezen
dat de godinnelijke essentie in je nog helemaal compleet en springlevend is

Hoe ziet de avond eruit?

Deze introductie avond bestaat uit vier delen. We beginnen met stilte (meditatie / visualisatie), zodat je de stem van je eigen ziel kunt horen. Daarna brengen we het lijf in beweging om onze vrouwelijke energie wakker te maken. Als je je verbonden, zacht en open voelt, is er ruimte om dieper te landen in je eigen godinnelijke essentie. Via massage of een andere lichaamsgerichte oefeningen helen we dat wat er op dat moment geheeld, opgeschoond of geopend mag worden. We sluiten af met een deelronde waarin je herkenning of erkenning voor je eigen ervaring en die van de ander krijgt.

Wie is je docent Janneke Robers?

Vrouwencoach Janneke Robers begeleidt vrouwen bij vraagstukken rondom sensualiteit, zelfvertrouwen en innerlijk leiderschap. In haar werk combineert ze krachtige ademhalings- en visualisatietechnieken, (sensueel) lichaamswerk, vitaliserende qigong, taoïstische oefeningen en de kracht van helende aanraking met haar kennis van ontwikkelingspsychologie en het vrouwelijk lijf. ‘Dat voelt warm, krachtig, vreugdevol en vooral heel erg vrouw!’

Janneke is post HBO geaccrediteerd transformationeel coach. Daarnaast is ze (inter)nationaal geschoold in o.a. Sacred Femininty, Healing Tao, Womenly Arts, Womens Sensuality, Familieopstellingen, NLP en Transaktionele Analyse.

Deze avond is speciaal voor jou als je

jouw vrouwelijke energie wil ontdekken of voeden
uit je hoofd wil komen, wil landen in je lijf en diepe ontspanning wil ervaren
op een andere, hartgerichte manier verbinding wil maken met vrouwen
benieuwd bent of een vrouwencirkel iets voor je is
geïnteresseerd bent in één van Janneke’s programma’s (maar dat hoeft niet), zoals , het jaarprogramma Voluit Vrouw-zijn, de vrouwencirkel Yemaya: vier je vrouw-zijn of een individueel traject.

Voor wie niet?

Als je niet wil dat iemand je aanraakt. Er is fysiek contact zoals je gewend bent bij een aangeklede massage.
Dit is ook niet voor jou als je lacherig wordt van spiritualiteit, slecht ter been bent (er zit veel lichaamsbeweging in) of ernstige psychische klachten hebt.

Wat zeiden anderen over de introductie avond?

Data, tijd, prijs & locatie:
Vrijdagavond 27 november 2020
19.30 – 22.00 uur
Prijs: 35,-
Yogahouse, Putstraat 11, 6822 BE, Arnhem

Na betaling ontvang je automatisch een downloadbaar entreebewijs met extra info over parkeren, kleding en wat mee te nemen. Niet in je inbox? Check eerst je spamfolder. Nog steeds niet? Stuur me een mail.

Dit bericht is geplaatst in blog. Bladwijzer maken van de permalink.

Reageren uitgeschakeld.