17, 18 en 19 november 2017 Happiness Programma

Met het Happiness programma ligt het antwoord op stress vlak onder je neus. Heeft iemand je wel eens gevraagd om je adem in te houden en tot 10 te tellen?

Misschien heb je deze tip om te kalmeren van stress wel eens gekregen en is je opgevallen dat het werkt. Wist je dat het mogelijk is om dag in dag uit diezelfde kalmte te bewaren? De sleutel tot meer geluk is helemaal niet ver te zoeken. Een leraar van Art of Living zal je zelfs vertellen dat hij vlak onder je neus ligt. Letterlijk. Het ligt in zo iets eenvoudigs als de adem.

En Waarom de adem?
De mate waarin stress ons leven onnodig beïnvloedt, wordt over het algemeen enorm onderschat. Vaak klampt de geest zich vast aan boosheid, schuldgevoel of spijt over het verleden, of wordt geplaagd door angst en zorgen over de toekomst. Dit heen en weer slingeren van de geest veroorzaakt spanning en stress, zowel voor onszelf als voor de mensen om ons heen. Adem is de schakel tussen lichaam en geest en daardoor ook de sleutel tot het omgaan met onze gedachten en emoties.

Met de steeds maar toenemende druk op onze tijd hebben we meer energie nodig om met de stress van het dagelijks leven om te gaan. Vertrouwen, innerlijke vrede, enthousiasme en een lach – deze kwaliteiten komen van nature naar boven als het lichaam vol energie en vitaliteit is. Met de technieken van het Happiness programma leren we stress en negatieve emoties op te lossen, de geest te kalmeren en meer energie te krijgen.

Een van de belangrijkste pijlers van de cursus is de Sudarshan Kriya, een krachtige techniek die natuurlijke ademritmes gebruikt om de gedachtencyclus te doorbreken en iedere cel voedt met prana. Deze ademtechniek bevrijdt lichaam en geest van stress en helpt ons beter om te gaan met belastende gevoelens en uitdagende situaties.

Begin met te leren om gelukkig te zijn – door je geest vrij te maken van stress. Je kunt het allemaal bereiken door de workshop te volgen en de eenvoudige en leuke oefeningen te doen, samen met anderen en alleen thuis.

Tijden:
Vrijdag 17 november van 19:00-22:00 uur
Zaterdag 18 november van 10:00-13:00 uur
Zondag 19 november van 11:00-14:00 uur

Investering: €295,-
Locatie: Yogahouse

Wij nodigen je van harte uit voor deze prachtige cursus. Voor informatie en aanmelden neem contact op met Riet via riet.lentjes@xs4all.nl / 06 – 33 81 26 79.

ART OF LIVING
Nog iets meer informatie over de achtergrond van onze organisatie. Art of Living, opgericht in 1981 door Sri Sri Ravi Shankar, is een educatieve, humanitaire NGO (Non-Governmental Organisation) zonder winstoogmerk, die zich bezighoudt met stress-management en serviceprojecten. De organisatie is actief in 151 landen.

Alle programma’s worden aangestuurd door Sri Sri’s filosofie van vrede: “Als we geen stressvrije geest en geweldloze samenleving hebben, kunnen we geen wereldvrede bereiken.” Om mensen individueel te helpen om van stress af te komen en innerlijke vrede te ervaren, biedt Art of Living stressbestrijdingsprogramma’s met ademtechnieken, meditatie en yoga. Deze programma’s hebben miljoenen mensen geholpen om stress, depressie en gewelddadig gedrag te overwinnen.
Voor meer informatie over Art of Living: artofliving.org

Kom! Neem vrienden en bekenden mee naar het Yogahouse. We ontvangen u met open armen!

Dit bericht is geplaatst in blog. Bladwijzer maken van de permalink.

Reageren uitgeschakeld.