14 januari Yogahouse 9 jaar!

Yogahouse is jarig en ja…wie jarig is trakteert!
Ook al kunnen we onze verjaardag niet in de prachtige studio vieren, we laten het niet zomaar aan ons voorbij gaan. Het Yogahouse team heeft fantastische aanbiedingen voor je in petto, heerlijke lessen, een ochtend-meditatie en prachtige andere kado’s die verloot gaan worden onder de yogi’s. Wil je mee loten meld je dan aan bij de docent die het kado aanbiedt dat je graag zou ontvangen.
Dit is onze dank aan alle trouwe yogi’s van de afgelopen 9 jaar namens alle docenten van Yogahouse, hartelijk dank dat je je practice met ons deelt. 
De huidige lessen worden nu nog online gegeven, maar we hopen met heel ons hart je snel weer op de mat te mogen begroeten.

Hierbij een overvloed aan giften van de docenten:
Patricia: Een gratis Yoga Nidra les! Omdat het vandaag feest is in het Yogahouse! Stuur een mail naar Patricia De eerste 9 aanmeldingen kunnen op zondag 7 maart van 19u00 tot 20u15 genieten van een Yoga Nidra van Patricia in het Yogahouse.

Ellen: Ook verliefd worden op essentiële oliën? CoachingYoga verloot, ter ere van het 9 jarig bestaan van Yogahouse, een roller (10 ml) & een flesje (5 ml) van een mooie olie. Een van de oliën die ik regelmatig gebruik binnen mijn yogalessen, (leefstijl)coaching en/of massages. Wil je kans maken op een olie? Maak je belangstelling bekend & mail Ellen. 

Richelle
Een heerlijke Vinyasa flow. Enjoy! Meer info? mail Richelle

Astrid
Een les voor elk wat wils. Astrid is terug van een paar jaar weggeweest en gaat zo snel we weer de studio in mogen lesgeven in Yogahouse. We zijn blij met de versterking van ons mooie Yogahouse team. Meer info? mail Astrid

Conny
Naast dat ik Yogadocente ben en Reiki Master maak ik ook Mala kettingen. Ik verloot graag ter ere van het 9 jarig bestaan van Yogahouse een Reiki behandeling op afstand. Reiki zorgt ervoor dat de energiebanen vrijkomen, zodat de energie weer vrij(er) kan stromen. Wil jij kans maken op een gratis Reiki  behandeling op afstand mail dan naar Conny

En … Nienke en ik verloten ook graag deze door mij, Conny, persoonlijk met de hand geknoopte Mala met de volgende stenen.
Kunziet: wat een positief effect heeft op het hart chakra.
Lepidoliet: een krachtige ondersteunende steen tegen stress.
Bergkristal: een zuiverende helende steen. Heb jij het gevoel dat de Mala qua energie en uitstraling bij jou past en wil je kans maken op de Mala mail dan naar Nienke

Rosanne
Een rustige les waarin we zorgen voor onze Yin! Nadat we goed aarden en doen we oefeningen die de nier-energie versterken. Meer info? mail Rosanne

Mandy
Dit is een korte ochtend meditatie voor positieve energie en verbinding met de goddelijke wijsheid Deze meditatie geeft je positieve energie. Door de mantra maak je verbinding met de goddelijke wijsheid die in ieder van ons aanwezig is. Een mooie meditatie om de dag mee te starten. Zorg dat je goed rechtop kunt zitten. Dat kan ook op een stoel of kruk. Ontspan je schouders en neem je kin een beetje in. Geniet ervan✨🙏🏻✨ Liefs van Mandy 
Meer info? mail Mandy

Djana
In dankbaarheid voor alles wat het Yogahouse ons in al die jaren gaf en nog steeds geeft bied ik graag het volgende aan voor de verloting:
1• Een afstand Reiki sessie (duur van +- 15 min)
2• Een complete Reiki sessie (aanbod geldig één jaar lang en kan na de Corona maatregelen ingewisseld worden)
3• Een korte handanalyse sessie via Skype (duur +- 1 uur)
4• Een volledige handanalyse in mijn praktijk (aanbod is één jaar geldig en kan na de Corona maatregelen ingewisseld worden)
Alle informatie over mijn werkwijze is te vinden op de site: www.djanamileta.nl
Info over de Reiki sessie is te vinden onder de button ‘consult’ en handanalyse staat er ook uitgebreid beschreven. Maak je belangstelling bekend & mail Djana

Pim
Een heerlijke ontspannen Yin Yoga les speciaal voor jou.
Meer info? mail Pim

Last but not least! Een prachtig aanbod van Dinka.

Dinka
Yogahouse Arnhem 9-jarig bestaan, alle reden voor cadeautjes!
Mijn cadeau is een individuele Kundalini Yoga Sessie.
Heb jij een persoonlijke vraag die je graag centraal stelt in een persoonlijke sessie? of wil je graag verdiepen in je eigen yoga practice? of wil je kennismaken met deze vorm van yoga en meditatie? of ben je gewoon nieuwsgierig?
Wat ook je reden is om mee te willen doen in deze verloting, je bent van harte welkom. Mail jouw naam naar: Dinka en wacht af of je gewonnen hebt.

Meld je aan als je mee wilt doen met de verlotingen en geniet van de prachtige lessen die je nu tijdelijk gratis ter beschikking staan.

In het lesrooster kun je alle lessen van de Yogahouse docenten vinden.

Dit bericht is geplaatst in blog. Bladwijzer maken van de permalink.

Reageren uitgeschakeld.