Zaterdag 8 augustus One Day Retreat Kundalini Yoga Lionsgate 

SOY lef je leven nodigt je uit!
Hoe ga jij de inzichten van afgelopen maanden vertalen in jouw dagelijks leven?
Weten welke beslissingen je te maken hebt wil nog niet zeggen dat je de moed voelt om het te doen. Luisteren naar de fluisteringen in je hart wil nog niet zeggen dat je met compassie durft te volgen. Ik ben er deze dag om je te helpen compassie en daadkracht samen te brengen.

De eerste helft van 2020 zijn we teruggeworpen op onszelf en uitgedaagd om uit te vinden wat echt belangrijk is voor ons. We komen vanuit stilstand terug in beweging. Hoe ga jij jouw nieuwe beweging vormgeven?

8 augustus is de krachtigste dag in de periode van de Leeuwenpoort. Een periode in het jaar waarop er hoge energiefrequenties via Sirius, de helderste ster van de nachtelijke sterrenhemel, naar de aarde komen en onze trilling wordt verhoogd. Het gaat deze dag om vuur, passie, plezier en het hart. Een mooie dag dus voor verbinding met elkaar én met jouw innerlijk stralende zelf.

Hoe ziet deze dag eruit? We verdiepen ons door transformerende Kundalini yoga kriya’s, meditaties, mantra’s en andere werkvormen. Soms doen we dit samen op andere momenten individueel. Gun je zelf de ervaring van deze intense One Day Retreat!

Informatie Prijs: € 88,00 incl. BTW, lunch, koffie, thee en lekkers.
Tijd: 09.30-17.00 uur, inloop vanaf 09.15 uur
Locatie: Yogahouse Arnhem en de natuur in de stad

Aanmelden
Er is ruimte voor 10 deelnemers, dus meld je snel aan! 
Email: dinka@yogahouse.nl

Dit bericht is geplaatst in blog. Bladwijzer maken van de permalink.

Reageren uitgeschakeld.