Vrijdag 21 juni de Alwetende Vrouw

De Alwetende Vrouw is je oorspronkelijke zelf. Dat deel in jou dat volkomen compleet en heel is en precies weet wat goed is om te doen. Ze kent geen angst, wordt niet gehinderd door een breindat de slimste keuzes probeert te maken of dat zich afvraagt wat hoort of niet hoort. Ze heeft geen last van een minderwaardigheidscomplex, prestatiedrang of andere beperkende gedachten. Nee, jouw Alwetende Vrouw is die de versie van jou die voluit leeft, precies op die manier die voedend is voor jou.

Als Feminine Embodiment expert ken ik, Janneke Robers, de zoektocht naar de innerlijke waarheid. Op mijn weg van hoofd naar hart, van doen naar voelen, ontdekte ik de kracht van mijn Alwetende Vrouw en wat zij voor een ieder kan betekenen. Deze avond leer ik je hoe je met haar in contact komt.

♥ Tijdens het Voluit Vrouw-zijn jaarprogramma leerde ik mijn Alwetende Vrouw kennen. Sindsdien helpt ze me uit oude automatische gedragspatronen te blijven. Ze helpt me voelen waar mijn kracht zit en van daaruit keuzes maken. Zij laat mij zien dat haar kalmte en wijsheid al in mij zit nu. Christel, huisarts

De kracht je Alwetende Vrouw
Wie haar eigen Alwetende Vrouw heeft ontmoet, raakt haar nooit meer kwijt. Je kan haar op ieder willekeurig moment oproepen en haar input vragen. Zij vertelt je precies wat zij zou doen, denken, vinden in een desbetreffende situatie. Bijvoorbeeld als je een keuze wil maken, maar er niet uit komt. Of als je worstelt met de manier waarop je iemand iets wil zeggen. Zij zal bevestigen wat je eigenlijk al wist of met een heel nieuwe invalshoek komen. Hoe het ook is, haar raad is altijd precies het juiste voor jou.

Ik gebruik haar graag en vaak. En, omdat ik weet dat mijn Alwetende Vrouw de authentiekste versie van mijzelf is, probeer ik mijn leven in te richten zoals zij zou leven. Dat gaat van mijn kledingkeuze tot de manier waarop ik voor mijzelf zorg. Van hoe ik me verhoud tot de mensen om mij heen tot aan de manier waarop ik mijn blijdschap, liefde of frustraties uit. Zij is mijn leidraad in doen wat goed is voor me. En hoe meer ik haar volg, hoe meer ik voel dat ik thuis kom bij / in mijzelf. En dat gevoel gun ik je van harte. Vandaar dat ik deze visualisatie graag met je deel.

Mijn alwetende vrouw is dichterbij dan ik dacht! Janneke’s heldere verwoording en toegankelijke liefdevolle aanpak heeft heel tastbaar voor me gemaakt hoeveel ik al weet en dat ik hier gewoon op mag vertrouwen. Ik adem dit besef dankbaar in, vertrouwend dat ik hier altijd op terug kan vallen. Dankjewel voor deze ervaring! Salina Berentsen

Tijdens de Alwetende Vrouw – avond workshop leer je hoe je
contact maakt met je eigen Alwetende Vrouw
snel en eenvoudig ontdekt wat het juist is om te doen in iedere situatie
een diepe vorm van verstilling én beweging in jezelf kan openen
vanuit verbinding met jezelf in contact kan treden met anderen

Ontmoet de Alwetende Vrouw in jouw en ontdek
een adequate manier om altijd de juiste beslissing te nemen
hoe je verbinding maakt met het alwetende, alvoelende licht in jezelf
een diep gevoel van gedragenheid, rust en veiligheid; je voelt je helemaal ok zoals je bent
een innerlijk stilpunt om naar terug te keren als je het moeilijk hebt of in uitdagende situaties
Deze avond bestaat uit
Feminine Embodiment oefeningen om te landen in ons lijf
Alwetende Vrouw Visualisatie
Belichaming en versteviging van het contact dat je hebt gelegd met je Alwetende Vrouw
Delen van ervaringen
Deze avond is speciaal voor jou als je
voelt dat er wijsheid in je zit, maar dat je die (nog) weinig de ruimte geeft
een sterke innerlijk criticus in je hebt die je wel wat zachter wil laten praten
steun wil bij het maken van werk of privé gerelateerde keuzes
wil leren vertrouwen op je innerlijke ziel (zelfvertrouwen kweken)
jouw authentieke IK wil verankeren in je lichaam
Voor wie niet?
Heb je nog nooit een visualisatie gedaan? Geen punt. Ik begeleid je erbij. Jij hoeft niets te doen. Maar is mediteren of visualiseren niet je ding, dan is dit niet de avond voor jou.

Over je docent Janneke Robers 

Vrouwencoach Janneke Robers begeleidt vrouwen bij vraagstukken rondom vrouwelijk leiderschap, thuiskomen in het lijf en het verstevigen van zelfvertrouwen. In haar werk combineert ze krachtige ademhalings- en visualisatietechnieken, (sensueel) lichaamswerk, vitaliserende qigong, taoïstische oefeningen en de kracht van helende aanraking met haar kennis van ontwikkelingspsychologie en het vrouwelijk lijf. Je voelt je daarna warm, krachtig, vreugdevol en vooral heel erg vrouw.

Janneke is post-HBO geaccrediteerd coach. Daarnaast is ze internationaal geschoold in o.a. Sacred Femininty, Healing Tao, Womenly Arts en Womens Sensuality.

Praktisch:
Datum: vrijdag 21 juni
Tijd: 19.30 – 22.00 uur
Locatie: Yogahouse: Putstraat 11, 6822 BE Arnhem (naast café Caspar en hotel Modez)

Deelnemers over de Alwetende Vrouw masterclass:

 

Prijs: € 57,- of kom met zijn tweeën en betaal € 47,- p.p.
Reserveren:
https://www.jannekerobers.nl/product/alwetende-vrouw/

 
Dit bericht is geplaatst in blog. Bladwijzer maken van de permalink.

Reageren uitgeschakeld.