theo

Theo

Na het werk ontspannen met Tai Chi en Qigong
De les start met rekken en strekken om spieren te verlengen en gewrichten te mobiliseren. Chi Kung (Qigong, tjsiekoeng = energie oefening) helpt je om in een neutrale gemoedstoestand te komen.
In het 2de gedeelte leer je stap voor stap de Tai Chi bewegingscyclus.
Na de les ben je kalm, gefocust en energiek; het lichaam voelt soepel en ontspannen.
Tai Chi en Qigong verbeteren bloeddruk, stofwisseling en circulatie van bloed, lymfe en lucht. De training verlaagt stress en verhoogt het concentratievermogen.

De bewegingen zijn rustig, sierlijk, vloeiend en cirkelvormig, uitgevoerd op het ritme van de ademhaling. De oefeningen zijn gemakkelijk aan te leren, worden vaak herhaald, zijn geschikt van jong tot oud.
Deze Taoïstische gymnastiek wordt staand uitgevoerd. Doel is de energie vrij te laten stromen. De unieke kracht van Tai Chi en Qigong is de verbinding van beweging, aandacht, ademhaling, ontspannen en versterken van lichaam en geest.

Theo van de Weijer is erkend leraar sinds 1987. Door lange leservaring heb ik een uitgebreid aanbod voor beginnende en gevorderde cursisten. Goed voor jarenlang les plezier.
Erkend Tai Chi en Qigong docent door de overkoepelende organisaties: STN, Tai Chi Bond, SKWN en Tai Chi Tao Docenten.

Volgens de klassieke geschriften ontwikkel je:
• de souplesse van een baby,
• de kracht van een houthakker
• en de kalmte van een wijsgeer.

In mijn praktijk voor massage en persoonlijke ontwikkeling werk ik met shiatsu, ontspanningsmassage, strekkingen, concentratie oefeningen en ademtherapie.
Door ontspanning kan ruimte vrijkomen om vastgeroeste patronen anders te benaderen. Met inzicht gevende gesprekken kan ik je ondersteunen hieraan gestalte te geven.
Zie verder en klik op welzijn of www.hartenziel.eu .

Kijk op www.taichitheo.nl

Neem contact op met
theo@yogahouse.nl
06 39 14 89 49

Arnhem Beweegt Center:
KvK 34320542 – AGB code 90-032734

Reageren uitgeschakeld.