Marly

Marly

Vanaf eind augustus ’17 zal ik op zondagavond de Yin yoga lessen overnemen van Aletta. Met heel veel plezier. En zij gaat heerlijk een half jaar reizen. Wie weet wat het haar brengt.

Mijn eigen liefde voor yoga ondekte is tijdens m’n wereldreis in mei 2013. In Rishikesh, in het Noorden van India waar de Ganges schoon en koel vanuit de Himalaya het land binnenstroomt, volgde ik m’n eerste yoga (Hatha) en spirituele lessen op een strand aan de heilige rivier.

En hier begon ook mijn innerlijke wereldreis. Rishikesh bleek een van de bakermatten van yoga te zijn. (Rishi betekend letterlijk: ‘seers’: zieners). De lessen gaven me direct een bijzondere ervaring, meer ruimte in lijf en hoofd. Ook de filosofie van het 8-voudige yogapad greep me en er was geen weg meer terug. Een paar maanden later in volgde ik in Amerika de eerste lessen yoga met een flow.

Na mijn wereldreis zocht ik in Nederland yoga weer op. Al gauw bleek het als een medicijn voor me te werken tijdens een mentaal herstelproces. Eerder deed ik aan intensieve duursporten, zoals wedstrijdzwemmen en het lopen van marathons. Dat heb ik echter achter me gelaten. Door het beoefenen van yoga werd ik met mezelf geconfronteerd en leerde minder te oordelen. Ik kwam met mezelf in verbinding, werd opener en kon rust vinden, Ik kreeg ruimte in mijn lijf, hoofd en hart. Mijn lichaam werd flexibeler, sterker en kwam in balans met het innerlijk. In Nederland heb ik veel yoga-lessen gevolgd, twee Going Deeper cusussen en Vinyasa Yoga Teacher Training*.

Sinds mei 2016 geef ik zelf les op meerdere plekken in Arnhem eo. Onderweg ben ik geinspireerd door meerdere docenten: Gopi Rawat, Maarten van de Woude, Marlene Henny, Coral Brown, Jose de Groot ea.

Mijn lessen worden als zacht en toch krachtig ervaren. In mijn lessen is er veel aandacht voor de ademhaling waardoor je een gevoel van flow kunt ervaren, helemaal jezelf kunt zijn. Kom ‘t zelf ‘t ervaren en wellicht zie ik je ergens op de mat. 

Namaste, Marly

Wil je meer informatie of je aanmelden? Mijn contactgegevens staan in de lijst docenten

Meer informatie op : www.marlyyoga.com

Reageren uitgeschakeld.