maarten

Maarten

Een aantal jaar geleden heb ik yoga ontdekt, ik woog 105 kilo en leefde ongezond. Maakte kennis met de yogadocente op de plaatselijke sportschool, en zij zag er zó vitaal en gezond uit, yoga moest iets bijzonders met je doen. Vanaf dat moment elke week een aantal keer yoga beoefend, achteruit van de spierpijn de trap af. Ik was zo stijf dat ik m’n eigen knieën niet aan kon raken. Uiteindelijk 25 kilo kwijt geraakt, en besloten yogadocent te worden. Onderweg geïnspireerd geraakt door Sandra Carson, Marlene Henney, Simon Park, Jurre Twijnstra en nog vele anderen. Elke docent heeft een stukje bijgedragen aan wat ik op dit moment mijn studenten te bieden heb, en nog steeds leer ik elke dag van alles wat er om mij heen gebeurt. Dit neem ik mee naar de les en probeer het met mijn studenten te delen.

En hier ben ik dan, klaar om jullie allen mee te nemen in de wereld van de yoga. Power Vinyasa Yoga wel te verstaan, een krachtige vorm van yoga met invloeden vanuit de Ashtanga series. Krachtige houdingen op een creatieve manier aan elkaar verbonden op het ritme van je adem. Hierdoor kom je misschien wel in een meditatieve vorm van bewegen, zonder dat het zweverig wordt. Stevig met twee benen op de grond, alhoewel, misschien balanceer je tijdens de les wel op je handen, met je benen in de lucht. De les wordt rustig opgebouwd zodat je lichaam en geest rustig de tijd krijgen om naar een aantal peak poses toe te werken. Een uitdaging voor je lichaam en je geest, maar vooral bijzonder leuk om te doen. Na een aantal lessen zal je ervaren dat je meer ruimte krijgt in je lijf, ruimte in je lijf geeft ruimte in je hoofd. Iedereen is welkom, misschien kan je in het begin nog niet alles, maar er worden genoeg opties geboden om toch de les van begin tot eind mee te kunnen doen.

Ik daag iedereen uit om het een keer te proberen!

Als je een les wilt komen doen kan je je aanmelden via deze link https://app.paynplan.nl/account?id=2660. Vervolgens kan je een losse les of een leskaart aanschaffen. In de AppStore kan je de app Paynplan installeren op je smartphone waarmee je online in de agenda je les kan reserveren.  Je hoeft geen seizoenskaart te nemen, je kan een lossen les komen doen of een strippenkaart kopen. Kom langs en doe mee!

Namaste

Mijn directe contactgegevens staan in de lijst docenten

Reageren uitgeschakeld.