janneke kinder- en tieneryoga

Janneke

In Yogahouse geef ik yogalessen aan kinderen en tieners. Ruim 12 jaar geleden ben ik in aanraking gekomen met yoga. Toen in de vorm van zwangerschapsyoga. Heerlijk vond ik dat, om even echt aandacht voor mezelf te hebben. Ik heb verschillende lessen gevolgd bij allerlei docenten en sinds een paar jaar volg ik Hathayoga bij Yogahouse. Yoga leert mij veel over mezelf en nog steeds word ik uitgedaagd en verrast. Naast de yogalessen werk ik als orthopedagoog, ook met kinderen en jongeren en hun gezinnen middels o.a. ACT (Acceptance & commitment therapy).

Bij het Ananda centrum in Ellecom heb ik de opleiding Kinderyoga gevolgd en sindsdien geef ik les op een basisschool en lessen aan kinderen en tieners. Ook ik ben nooit uitgeleerd, om nog meer verdieping te vinden in yoga volg ik de 4-jarige opleiding bij Saswitha: opleiding voor yoga en wijsbegeerte.

Kijk voor meer informatie op www.opgroeiwinkel.nl
Aanmelden? Mijn contactgegevens staan in de lijst docenten.

Reageren uitgeschakeld.