jacqueline

Jacqueline

Toen ik een yogalesje gaf aan een vriendin viel er een puzzelstukje op zijn plaats. Ik dacht: “Dit hoor ik te doen.” Direct daarna heb ik me aangemeld voor de opleiding tot Dru Yoga docent.
Als beeldend kunstenaar heb ik altijd al een fascinatie gehad voor het menselijk lichaam, echter heb ik dat nooit helemaal een plek kunnen geven in mijn werk. Nu kan ik, door middel van yoga, in alle lagen van het menselijk zijn duiken! Het is ontzettend indrukwekkend hoe verbonden lichaam en geest zijn: Voel maar eens wat het met je doet als je in elkaar gedoken zit, of rechtop. Je geest en je lijf werken samen en beïnvloeden elkaar. Yoga is een manier om die twee te harmoniseren

Dru Yoga is een hele mooie, speelse, en ontspannen vorm van yoga. Het is heel zacht voor het lichaam en voelt fijn aan. Het accent ligt op soepele bewegingsreeksen en levendige houdingen. Je omarmt de grenzen van je eigen lichaam en leert daar liefdevol mee om te gaan. De les begint met een activatie om op te warmen en het eind van de les is er een langdurige geleide ontspanning.
Wat extra bijzonder is aan Dru Yoga is dat het de kracht van de verbeelding gebruikt. Door middel van beeldende taal en visualisaties kan je de fijne ervaring van yoga versterken. Het is eigenlijk heel simpel: stel je maar eens voor dat je op je lievelingsstrand ligt met een heerlijk zonnetje, dat doet wat met je!

Deze yogavorm is heel geschikt voor mensen die van bewegen houden maar niet graag tot het uiterste gaan. Elke les vormt een rustig dynamisch geheel, waarin je je lijf met liefde en respect behandelt. Het is uitermate ontspannend en verfrissend, ik noem het zelf: “energieke ontspanning.”
Trakteer jezelf op een fijne tijd.
Welkom!

Meer informatie over Dru Yoga of je aanmelden?
Mijn contactgegevens staan in de lijst docenten

Reageren uitgeschakeld.