conny

Conny

Vanaf het moment dat ik, jaren geleden, in aanraking kwam met yoga is de kwaliteit van mijn leven enorm verbeterd. Waarom? Omdat ik met aandacht ging leven.
Ik werd fysiek en mentaal sterker en flexibeler. Ik voelde ook dat het doorwerkte buiten de yogamat, meer rust, meer balans.

Ik heb de vierjarige opleiding tot yogadocente gevolgd bij Yoga & Vedanta in Doorn. Deze opleiding is erkend door de Europese Yoga Unie. Vervolgens heb ik de Yin yoga/meditatie teacher training gevolgd bij Stillness in Yoga in Doorn.
Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging voor yogaleerkrachten.

Ik heb diverse workshops gevolgd o.a. Yin yoga, Yin Yang yoga en Vinyasa Flow yoga van Shiva Rea. Omdat ik graag wil blijven leren en groeien, staan er altijd workshops bij mij op het programma. Mijn inspirators zijn: Johan Noorloos, Shiva Rea en Kim Eng

Yoga is een onmisbaar onderdeel van mijn leven geworden. Ik wil graag mijn liefde voor yoga met jou delen. Zie ik jou binnenkort op de mat?
Door Yin yoga te beoefenen creëer je ruimte. Yin yoga werkt in op de meridianen (energiebanen) in je lichaam en het maakt ruimte in je lichaam. De Yin yoga houdingen zijn erop gericht om op zachte manier je bindweefsel te rekken en doordat de houdingen langer worden aanhouden (drie tot vijf minuten) heeft het een meditatief karakter.

De Yin yoga doe je zoveel mogelijk met ontspannen spieren daarom worden de houdingen zittend of liggend uitgevoerd. Je gebruikt je lichaam niet om in de houding te komen maar je gebruikt de houding om in je lichaam te komen, te observeren, te voelen.

Je wordt soepeler en de houdingen hebben een positief effect op je zenuwstelsel.

Yin yoga is een fijne vorm van yoga voor iedereen. Of je nu de hele dag op kantoor zit of sporter bent. Yin yoga is bijvoorbeeld ook heel goed als je aan het herstellen bent van een blessure. Daarnaast helpt het beoefenen van Yin yoga je om een betere balans te vinden in je drukke bestaan.

Meer informatie of je aanmelden? Mijn contactgegevens staan in de lijst docenten

Reageren uitgeschakeld.