conny

Conny

Vanaf het moment dat ik, jaren geleden, in aanraking kwam met yoga is de kwaliteit van mijn leven enorm verbeterd. Waarom? Omdat ik met aandacht ging leven.
Ik werd fysiek en mentaal sterker en flexibeler. Ik voelde ook dat het doorwerkte buiten de yogamat, meer rust, meer balans.

Ik heb de vierjarige opleiding tot yogadocente gevolgd bij Yoga & Vedanta in Doorn. Deze opleiding is erkend door de Europese Yoga Unie. Vervolgens heb ik de Yin yoga/meditatie teacher training gevolgd bij Stillness in Yoga in Doorn.
Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging voor yogaleerkrachten.

Ik heb diverse workshops gevolgd o.a. Yin yoga, Yin Yang yoga en Vinyasa Flow yoga van Shiva Rea. Omdat ik graag wil blijven leren en groeien, staan er altijd workshops bij mij op het programma. Mijn inspirators zijn: Johan Noorloos, Shiva Rea en Kim Eng

Yoga is een onmisbaar onderdeel van mijn leven geworden. Ik wil graag mijn liefde voor yoga met jou delen. Zie ik jou binnenkort op de mat?
Mijn les is samengesteld uit actieve, dynamische bewegingen afgewisseld met verstillende houdingen. Je werkt met respect voor je lichaam en de mogelijkheden en beperkingen die het kent.
Met aandacht op je yoga mat staan betekent dat je meer en meer met aandacht gaat leven. Neem regelmatig de tijd om yoga te doen. Yoga werkt door, ook als je al lang van de yoga mat bent afgestapt.

Meer informatie of je aanmelden? Mijn contactgegevens staan in de lijst docenten

Reageren uitgeschakeld.