cindy

Cindy

Als ervaren sportbeoefenaar en (sport)masseur heb ik yoga leren kennen toen ik revalideerde na een ernstig auto-ongeluk in 2004. Wat een mooie, nieuwe, helende, zachte maar toch krachtige ervaring was dat! En wat heb ik daarmee veel geleerd over mijn grenzen, mijn lichaam en rust in mijn hoofd….

Sinds 2004 heb ik op verschillende plaatsen allerlei stijlen yoga gevolgd. De ene stijl lekker uitdagend en de ander zachter dan zacht. Allemaal goed voor me. In de zomer van 2014 heb ik mijn basisopleiding Yogadocent afgerond maar ik blijf me door allerlei nascholingen lekker ontwikkelen.. In de lessen begeleid ik je om leniger te worden, blokkades op te heffen of te versoepelen, krachtiger worden en zelfbewuster te worden. Ik je kan leren beter te ontspannen en je leren concentreren. Rust krijgen in je hoofd. Door yoga in mijn leven te integreren kan ik tevens de cliënten, die voor (sport)massage in mijn praktijk komen, nog beter begeleiden in het zoeken van rust in hun leven, en zachtheid voor hun lichaam.

Voel je welkom in één van mijn lessen op dinsdagochtend.
De Early Bird-les van 7.00 uur laat je energieker, geconcentreerder en soepeler dan ooit aan je werk- of studiedag beginnen. De Yoga Libra hatha flow-les van 9.00 uur is een les met alle aspecten die je van een yogales kunt verwachten.
Wil je meer weten over wat ik nog meer kan betekenen voor je? Kijk dan op www.yogalibra.nl
Mijn directe contactgegevens staan in de lijst docenten

Namasté.

Reageren uitgeschakeld.