Balance your Energy: halve dag reTreat voor vrouwen – 17 februari a.s.

Balance your Energy – bewegen naar balans voor vrouwen
Vind je het lastig om de tijd en ruimte te vinden om te ontspannen? Zit je veel in je hoofd en in de zorg voor anderen en je werk en kom je maar niet aan jezelf toe?  
Ontdek je stresspatroon en ervaar hoe je die kunt omzetten in een gevoel van ruimte en ontspanning. Door de oefeningen, meditaties en interventies land je diep in je lijf. Daar kom je in contact met je vrouwelijke energiepatroon, en je energiebalans kan zich herstellen.

Vaak willen we de dingen buiten onszelf zó regelen, dat er ruimte komt voor ontspanning, voor balans, voor onszelf en onze dierbaren.

Heel vaak komt die ruimte niet en jaag je maar door. Tot je uiteindelijk vast komt te zitten in naar buiten gericht mannelijk energiepatroon van doen en doorgaan. Je vrouwelijke essentie raakt uitgeput. Met als gevolg vermoeidheid, verlies van plezier en creativiteit en uiteindelijk zit je met een burnout of bijnier-uitputting.

Hoe herken je dit?

❤︎ Je hebt last van vermoeidheid die maar niet weg wil trekken;

❤︎ Je ervaart regelmatig stress en je kunt moeilijk ontspannen;

❤︎ Je bent gauw overprikkeld;

❤︎ Je ontspant voornamelijk door te doen en kunt moeilijk stilzitten.

❤︎ Je slaapt slecht;

❤︎ Je voelt je emotioneel uit balans;

❤︎ Je hebt ‘vage klachten’, als hoofdpijn, pijn in je gewrichten, hartkloppingen of kortademigheid.

Stress? Weinig energie? De balans tussen Yin en Yang in jou heeft aandacht nodig..

Uit je hoofd, landen in je lijf.. 

Je in balans voelen en vol energie zijn heeft niet zozeer met de buitenwereld te maken, maar met de balans in jezelf, tussen je hoofd en je lijf, en de krachten Yin en Yang in jou.  In de meeste vrouwen overheerst een energiepatroon dat te Yang is: teveel actie, te veel op wilskracht leven, te weinig tijd voor opladen en resetten.

Wanneer je leert je te verbinden met jezelf, te ankeren in je bekken en dan vanuit daar opnieuw de wereld in kijkt, dan ziet alles er anders uit.

Dan ontdek je dat balans voor een heel groot deel van binnen zit en dat je er meer invloed op hebt dan je dacht.

Je Yin voeden.. 

In deze workshop ga je – aan den lijve – ervaren hoe je energie óók kan stromen . Wat thuis zijn in je lijf je brengt. En ontdek je hoe je in je dagelijks leven je Yin kunt voeden en ‘zacht kunt werken’.

Door het zelf te ervaren en je persoonlijke weg te vinden door het inzetten van je eigen lichaam breng je het geleerde tot in het diepst van je geheugen. Door je te ervaren hoe wat het je brengt om uit en weer ín balans te zijn, ga je dit herkennen in je dagelijks leven waarna je jezelf kunt ‘resetten’.

Deze halve dag reTREAT is voor jou als je: 

❤︎ klaar bent voor meer plezier, energie en balans in je leven

❤︎ je kennis wilt maken met de wijsheid van je lichaam

❤︎ op zoek bent naar herstel van je energie en je eigen ruimte

 

Jade Method embodiment training voor meer energie en balans

Informatie:

Datum:
zondag 17 februari 2019
Tijd: 13.30 tot 16.30 uur 
Voor wie: women only!
Locatie: Yogahouse Arnhem
Investering: € 47,- 
Meer informatie en aanmelden: klik hier 

Deze training wordt verzorgd door:

Rosanne Verstappen, Vrouwencoach, Embodiment facilitator en Qigong docente,  gespecialiseerd in stress & burnout bij vrouwen. 

Rosanne Verstappen

Hallo, ik ben Rosanne. Ik ben Energy Embodiment trainer, vrouwencoach gespecialiseerd in eigen leiderschap, full engagement, stress en burnout. Ook ben ik Qigong docente en Qigong Therapist (ik geef ook wekelijkse lessen in het Yogahouse).

Een mondvol. Je kunt ook gewoon zeggen – zonder al deze poespas – dat ik een warm en positief mens vol energie en passie ben, met een open hart en beide benen op de grond. Moeder van een zoon van 22 jaar en een talent om mensen mee te nemen in de eigen wijsheid van hun lichaam. 

Hoe kwam ik daar..

Er gaat een heel verhaal aan vooraf natuurlijk, maar tijdens en na m’n burnout zo’n 13 jaar geleden, gaf m’n dagelijkse half-uurtje ‘op de mat’ me de energie en het vertrouwen om steeds weer (en steeds meer) te leven met m’n hart en lijf als kompas.

Al snel werd me duidelijk dat een chronische disbalans in m’n energie en vooral in m’n vrouwelijke energiestroom leidde tot m’n burnout, en dat die verstoring wortelde in oude patronen en trauma. En dat ik daar toegang toe had via m’n lichaam en m’n lichaamswijsheid. Het werd de reis van m’n leven, ook al was het ook best pittig. 

De afgelopen 10 jaar heb ik wat ik leerde (en nog leer) aan vele vrouwen door mogen geven in m’n lessen, trainingen en persoonlijke begeleiding. En ik leerde van hen. Van hun verhalen, hun patronen, hun weg ‘terug naar zichzelf’. Uit de ervaring en kennis die ik zo mocht opdoen ontwikkelde ik de energy embodiment training de Jade Method en de Jade Method Deep Dive. 

Ik vind het een cadeau om te zien hoe vrouwen openbloeien en succesvol zichzelf zijn, wanneer ze in contact komen met hun vrouwelijke energiestroom en de wijsheid van hun lijf hen de weg mag gaan wijzen door hun dagelijks leven.

 

Dit bericht is geplaatst in blog. Bladwijzer maken van de permalink.

Reageren uitgeschakeld.