Art of Living in Yogahouse

Lieve Yogini’s, wij van Art of Living hebben landelijk besloten om alle live activiteiten voorlopig te stoppen, dus ook in het yogahouse.
De meeste van onze programma’s, meditatie cursussen, Satsang, yoga, Puja, kennis uit de veda’s zoals bijv de Bhakti Sutra’s etc en de wekelijkse follow-ups bieden we online aan.
Aangezien 1 van onze sterkste peilers de ademcursus (Art of Breathing) is wat je immuniteit, longcapaciteit en staat van geest versterkt en vergroot hebben we extra focus op om zsm (begin april) ook de Art of Breathing online aan te bieden.

Gisteren hebben we via de zoom de yogales uitgeprobeerd en dat ging heel goed. Vanavond gaan we echt online van start en er is heel veel animo voor 💕

Behalve voor de follow-ups van de Art of Breathing (die we in het yogahouse hadden), mag een ieder meedoen met deze activiteiten. Iedere dag behalve de zaterdag is er een programma.

Wij wensen iedereen een goede gezondheid, kracht, rust en liefde 💕
Mocht je interesse hebben om mee te doen aan 1 van onze activiteiten, deze zijn gratis behalve de follow-up van de ademcursus, dan kun je mij persoonlijk contacten.

Liefs Sara Mirmohamadi 🙏🏼 06-42200217

ART OF LIVING
Nog iets meer informatie over de achtergrond van onze organisatie. Art of Living, opgericht in 1981 door Sri Sri Ravi Shankar, is een educatieve, humanitaire NGO (Non-Governmental Organisation) zonder winstoogmerk, die zich bezighoudt met stress-management en serviceprojecten. De organisatie is actief in 151 landen.

Alle programma’s worden aangestuurd door Sri Sri’s filosofie van vrede: “Als we geen stressvrije geest en geweldloze samenleving hebben, kunnen we geen wereldvrede bereiken.” Om mensen individueel te helpen om van stress af te komen en innerlijke vrede te ervaren, biedt Art of Living stressbestrijdingsprogramma’s met ademtechnieken, meditatie en yoga. Deze programma’s hebben miljoenen mensen geholpen om stress, depressie en gewelddadig gedrag te overwinnen.
Voor meer informatie over Art of Living: artofliving.org

Vrij vertaald betekent Art of Living: ‘De Kunst van het Leven’. En dat is ook een hele kunst!

Dit bericht is geplaatst in blog. Bladwijzer maken van de permalink.

Reageren uitgeschakeld.